danulos
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Frontera 1992 2.3DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Jul 2007
- Mesaj Privat
Dupa cum am spus acum citeva zile am scos masina din service.
Ceea ce mi se pare ciudat acum e ca motorul imi pare a fi putin mai zgomotos si atunci cind accelerez si trec de 2000-2500 de ture se aude un zgomot ca si cum s-ar deschide o supapa sai ceva si ar aspira aer sub presiune.Este normal sa se auda acest zgomot?Ca inainte parca nu se auzea
Editat: Titlul topicului trebuie sa fie cat mai descriptiv!
Citeste regulamentul!
Ceea ce mi se pare ciudat acum e ca motorul imi pare a fi putin mai zgomotos si atunci cind accelerez si trec de 2000-2500 de ture se aude un zgomot ca si cum s-ar deschide o supapa sai ceva si ar aspira aer sub presiune.Este normal sa se auda acest zgomot?Ca inainte parca nu se auzea
Editat: Titlul topicului trebuie sa fie cat mai descriptiv!
Citeste regulamentul!
dan70
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Frontera 1993 2.3dtr
- Cont inregistrat: 07 Jan 2009
- Mesaj Privat
lillejhon
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Astra 2006 z16xep
- Cont inregistrat: 19 Sep 2009
- Mesaj Privat
Salut! Am sa mi postez si eu problema aici. Acu 2 sapt. am scos masina (astra H 1.6 twinport) din service de la G&P Iasi dupa o reparatie la tinichigerie. Cei de acolo mi au spus ca nu mi au prins spoilerul in cleme si sa revin cand o sa aiba pe stoc. In fine problema este ca imediat dupa ce am luat masina se aude aleator in spate ca o pocnitura in tabla destul de tare (cum cineva ar arunca cu o piatra in caroserie). Zgomotul se aude si cand merg cu 20 km/h pe drum neted. Niciodata nu am auzit pocnitura una dupa alta, ci la interval diferit de timp. Intrebarea mea este: ce ar putea fi? eu banuiesc ca ar fi ceva pe la coloana de esapament... dar mai astept idei.
Mutumesc....
Mutumesc....