Daca ati avut vreodata o masina la care sa tineti ca la ochii din cap, in care atunci cand va urcati sa simtiti ca sunteti facuti pentru a fi impreuna... Cred ca intelegeti de ce as vrea sa stiu unde e si cum se simte Bubu a mea. Vorbesc despre o Astra G, Break, 1,7 dti din 2002, albastra, model Elegance, adusa din Belgia. In cartea ei sunt al doilea proprietar roman si sta inscris ca are adaptari pentru persoane cu handicap (vrajeala anti taxa). Numerele pe care le-a avut, pe rand, pana cand ne-am despartit din cauze total independente de vointa mea, sunt: BH 76 RAI si IF 02 XPP. Sunt doar curioasa unde e, daca e bine si daca noul proprietar e la fel de multumit de ea cum am fost eu. Am iubit masina asta si am sa regret mereu ca a trebuit sa o vand. Daca printre membrii acestui forum se afla si noul ei proprietar, va rog... povestiti-mi despre ea. Pot chiar sa va ajut cu informatii despre istoricul cunoscut mie... reparatii efectuate, problemele de care am apucat sa stiu, ce am remediat, ce nu am apucat sa remediez samd.
Iata despre cine e vorba:
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Mi-as dori nespus sa mai stiu de ea. Poate pare ciudat, dar masina asta mi-a fost un tovaras de nadejde, mi-a oferit siguranta si confort si regret ca nu am putut sa fac tot ce ar fi meritat sa fac pentru ea si tot ce as fi vrut sa fac. Sper sa fie bine si cine o are acum sa o merite, sa aiba grija de ea si sa o aprecieze asa cum merita.