Ciprica
- Mesaje scrise: 73
- Masina: Astra 2013 A17DTS
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Oct 2007
- Mesaj Privat
Salut , am si eu o problema .
La plecarea din ambreiaj sau cand imi iau demarajul incepand de la relanti pana pe undeva pe la ~1000 rpm
se aude ca un zornait sau nu stiu cum sa ma exprim ; cand trec de 1000 de ture nu se mai aude nimic si merge perfect ,
la fel si la plecarea de pe loc , face urat doar dac plec fara sa accelerez , daca o turez in 1200 rpm nu se mai aude nimic.
La 4 mecanici am fost , 4 pareri diferite am auzit , 1 ca volanta , 1 ca nu stiu ce rola , 1 ca distributia .
Nu mai stiu ce sa mai cred.
Zgomotul se aude din partea dreapta a masini din dreptu la distributie , daca apas pe acel capac de plastic de langa filtru de aer se aude parca unpic mai tare , si asta la o apasate cu degetu usor , nu ma arunc pe el.
Daca stie cineva sau daca a mai patit cineva asa ceva si ma poate ajuta si pe mine ii rog de sanatate toata viata ca ma dispera sunetu ala daca merg cu a 2 la ~20 km/h zici ca e scuter masina.
Am uitat sa zic , sunetu se aude cam de 15 k km de cand am schimbat distributia , adica de pe la 120 k km.
La plecarea din ambreiaj sau cand imi iau demarajul incepand de la relanti pana pe undeva pe la ~1000 rpm
se aude ca un zornait sau nu stiu cum sa ma exprim ; cand trec de 1000 de ture nu se mai aude nimic si merge perfect ,
la fel si la plecarea de pe loc , face urat doar dac plec fara sa accelerez , daca o turez in 1200 rpm nu se mai aude nimic.
La 4 mecanici am fost , 4 pareri diferite am auzit , 1 ca volanta , 1 ca nu stiu ce rola , 1 ca distributia .
Nu mai stiu ce sa mai cred.
Zgomotul se aude din partea dreapta a masini din dreptu la distributie , daca apas pe acel capac de plastic de langa filtru de aer se aude parca unpic mai tare , si asta la o apasate cu degetu usor , nu ma arunc pe el.
Daca stie cineva sau daca a mai patit cineva asa ceva si ma poate ajuta si pe mine ii rog de sanatate toata viata ca ma dispera sunetu ala daca merg cu a 2 la ~20 km/h zici ca e scuter masina.
Am uitat sa zic , sunetu se aude cam de 15 k km de cand am schimbat distributia , adica de pe la 120 k km.
Ciprica
- Mesaj Privat
tery
- Mesaje scrise: 97
- Masina: Vectra 1992 c16nz
- Cont inregistrat: 24 Jan 2010
- Mesaj Privat
Ciprica
- Mesaj Privat
- crystinel_oo
- **
- 82 mesaje
- din 24 Dec 2009
- Vectra 2007 Z19DT
- Dolj
crystinel_oo
- Mesaje scrise: 82
- Masina: Vectra 2007 Z19DT
- Cont inregistrat: 24 Dec 2009
- Mesaj Privat
sal, eu am problema asta la un peugeot 307 si este din rola intinzatoare de la accesorii la mine careia i s-a slabit arcul din ea, verifica si u treaba asta cu rolele intinzatoare pe care le are masina ta, iar dc e la rola de la distributie ar trebui sa o remediezi urgent asta in cazul in crae iti pare rau de motorul masinii tale. numai bine.
Ciprica
- Mesaj Privat
DadU 82
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2003 y17dt
- Cont inregistrat: 18 Jan 2010
- Mesaj Privat