luc4s
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Feb 2007
- Mesaj Privat
Azi am atins cu oglinda pe unul si mi s-a spart carcasa, atat partea de sus(care se gaseste la vanzare|), cat si partea de jos(care am inteles ca vine odata cu ogliinda)
Ce ma sfatuiti sa fac?
Sa cumpar o oglinda noua de producator, sa o inlocuiesc pe asta(care e perfect functionala) si apoi sa inlocuiesc geamul oglinzii cu geamul de la oglindacu carcasa sparta(ma gandesc ca e de calitate mai buna geamul actual...), sa iau una de la sh, sa mai astept poate gasesc undeva doar carcasele si sa incerc sa inlocuiesc carcasele?
O oglinda noua e 130 lei ,pe una sh imi cere 120 lei(dar nu arata extraordinar, se vede ca e uzata), si pretul la carcasa superioara e vreo 40lei la sh, dar carcasa de joc nu se gaseste singura
Ce ma sfatuiti sa fac?
Sa cumpar o oglinda noua de producator, sa o inlocuiesc pe asta(care e perfect functionala) si apoi sa inlocuiesc geamul oglinzii cu geamul de la oglindacu carcasa sparta(ma gandesc ca e de calitate mai buna geamul actual...), sa iau una de la sh, sa mai astept poate gasesc undeva doar carcasele si sa incerc sa inlocuiesc carcasele?
O oglinda noua e 130 lei ,pe una sh imi cere 120 lei(dar nu arata extraordinar, se vede ca e uzata), si pretul la carcasa superioara e vreo 40lei la sh, dar carcasa de joc nu se gaseste singura
- CORBU
- 1,670 mesaje
- din 01 Dec 2006
- Zafira Tourer 2015 b16dth
- Iasi
CORBU
- Mesaje scrise: 1,670
- Masina: Zafira Tourer 2015 b16dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Dec 2006
- Mesaj Privat
luc4s