danielko a scris:Salut. Intr-adevar sunt doua tipuri de distributii pe vectra A.
Cele care au capac complet peste distributie (partea de sus patrata) si au o singura curea de accesorii cu rola intinzatoare sunt modelul nou cu profil trapezoidal al dintilor curelei de distributie avand rola intinzatoare separata.
Cele vechi au curele separate ptr accesorii, iar capacul de la distributie acopera doar cureaua (partea de sus rotunda). Au dintii curelei de distributie semirotunzi, iar intinderea curelei se face cu ajutorul pompei de apa.
Daca te duci intr-un magazin specializat cu talonul, TecDoc-ul iti va da varianta corecta corespunzatoare seriei (daca motorul nu a fost inlocuit).
Referitor la problema ta : mai degraba ambreiaj dus sau pinion in cu dinti rupti sau joc enorm in grupul planetar.
Daca ar fi distributia sarita de la punct cel mai degraba simptom este lipsa de putere si rateuri in galerie, scaderi de turaj, turaj inconstant, nu-ti mai urca calumea in turatie.
Spor la surubarit si rezolvare grabnica!
Nu,deci nu am probleme de genul cum ai enumerat mai sus,motorul merge brici,nu am fluctuatii de turatie sau rateuri,etc etc.Probabil,si 90% e ceva de la ambreiaj.O sa ma ocup si de chestia asta cand s-o putea.
Si legat de distributie: deja am facut comanda de rola si curea,pe sfarsitul saptamanii sper sa le si "arunc" pe masina.
Drumuri bune si asfaltate!