Mie 03 Feb, 2010 9:34 am
Fratele meu , mai vorbiti mult pe langa subiect ? AC-ul se decupleaza la orice masina , de la Matiz pana X5 alb cu 6,5 perle pe m.p.e chestie de siguranta
OT : Pe modul SPORT nu are cum sa intre automat , decat daca cutia este auto - tiptronic sau cum s-o numi ea la Insignia . La cutie manuala tre sa apesi acel buton
Ciudat este ca la Vectra-Signum-Astra H , odata ce ai apasat sportul , in 2 sec se simte pedala "senzitiva" , directia mai greoaie si amortizoarele intarite pe orice fel de drum ! Asa ca trebuie sa fie o mare diferenta intre harta sport si cea confort !
Cat despre 16% urban , cu 2.0 motorina , ori ai cutie auto si porti 46 la picior , ori sunt ceva probleme , pt ca nu se justifica chiar si in conditiile unui trafic de Bucuresti
Offtopic :
Exact ce am zis in topicul versus sau exact ce am sustinut dupa ce am avut diverse Opeluri , iar lumea nu prea a fost de acord , reiau :
Dupa ce am cheltuit 1 miliard pe un Opel nou , sunt cam deranjat de probleme lor de fabricatie , de plimbatul la service cu toate rahaturile in garantie si de ridicatul din umeri al delaerului cu atitudinea de genul , nu stii tu , asa face toate ! E normal ca masina sa intre in 15 sec pe modul sport ! Nu simti tu modul sport , ca esti mai nesimitit si tot felul de scuze penibile , care nu te incalzesc cand esti mai sarac cu banii aia .
Adica sa ma scuzi , la banii astia concurenta are masini premium destule si nu e vina mea sa stau pe timpul meu sa invete astia diagnosticarea sistemului flex ride pe masina mea !
Asa cum Astra H a avut niste probleme de fabricatie unele schimbate pe garantie , altele nu , asa cum Antara are niste probleme , sunt convins ca Insignia e de cumparat in vreo 3 ani , dupa ce se antreneaza astia suficient sau dupa ce identifica producatorul problemele de fabricatie