vilaur
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Zafira 2010
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Jan 2010
- Mesaj Privat
Am un Opel Astra din 2002 si nu imi funcþioneazã acul de la kilometraj si afisajul se aprinde (0,0) dar nu inregistreazã, acest fenomen s-a intimplat dupã ce am schimbat bateria ca m-a lasat, cind au fost gerurile alea mari. Am fost la Service si a cautat peste tot ca sã vada ce are, a cãutat si senzorul pe cutia de viteze si nu l-a gasit si a spus ca este pe ABS (eu nu prea stiu despre ce este vorba). A bagat si pe calculator sa verifice si mi-a spus ca nu are nici o eroare. Ce poate fi, sau unde pot sa ma duc ca sa poata sa imi rezolve si mie problema ca fara kilometraj parcã sunt fara miini.
doru.escu
- Mesaje scrise: 60
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 17 Jan 2010
- Mesaj Privat
vilaur
- Mesaj Privat
vilaur
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
1- ai postat aiurea.
2- ti se pare ca aici e birou de informatii, de incepi sa bati din picior daca nu ti se da un raspuns relede?
Du-te la un atelier care stie despre ce e vorba. Ai ABS? Iti merge? Nu ai becuri aprinse in bord? Incearca sa te uiti in panoul de sigurante, la siguranta 23, sa nu iti fie arsa
Se muta de la discutii generale
2- ti se pare ca aici e birou de informatii, de incepi sa bati din picior daca nu ti se da un raspuns relede?
Du-te la un atelier care stie despre ce e vorba. Ai ABS? Iti merge? Nu ai becuri aprinse in bord? Incearca sa te uiti in panoul de sigurante, la siguranta 23, sa nu iti fie arsa
Se muta de la discutii generale
- Cod
- **
- 320 mesaje
- din 19 Apr 2008
- Bistrita-Nasaud
Cod
- Mesaje scrise: 320
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Apr 2008
- Mesaj Privat