Ei, uite un posibil viitor Dumbo. Mulțumitã colegului
liberlamare am vãzut și eu în sfârșit cum aratã mașinuța în realitate. În realitatea virtualã, dar totuși în mișcare.
Pe lângã povestea cu ușile spate, cu avantajele și dezavantajele lor - de exemplu actualmente n-aș dori sã-mi deschidã cineva o Meriva 2010 lângã Dumbo al meu, pentru cã praf mi-ar face vopseaua, ușile deschizându-se la unghi prea mare pentru îngustimea parcãrilor românești - îmi place extrem de mult forma mașinii. Și dotãrile, la câte încãlziri am prin mașinã, volanul încãlzit fiind prima opțiune bifatã din lista de opționale.
Este o mașinã reușitã, s-a lucrat mult pe ea, din nou critic criza asta pentru cã ea e singurul cadru economic în care Opel își lanseazã mai nou modelele, începând cu Insignia, continuând cu Astra NG, și acum cu noua Meriva.
Și totuși preconizez cã va prinde la public. Publicul vestic, la el mã refer. Mașinã micã, yet încãpãtoare, numai bunã pentru purtat copii la școalã, fãcut cumpãrãturile la Wal-Mart și dus apoi cãțelul la frizer.
Voi continua sã mã interesez despre mașinã, despre motorizãri, despre momentul apariției la dealerul Opel Cluj, pentru cã meritã din partea mea un review mai detaliat, fotografic și critic, așa cum i-am oferit și Astrei în momentul apariției ei.
Pentru cine n-a vãzut-o prezentatã, atașez un link cãtre ceea ce ne intereseazã pe toți, prezentarea avantajelor noului model:
http://www.opelmicrosites.r...va/#/embrace-life