Cu batrina e fumata, acum e moda cu sotia care mergea o data pe saptamina la cumparaturi, nu-i place ca e prea mare sau ca vrea una rosie, evident ca toate au 86-95,000km. Daca vrei sa te distrezi mergi in tirg sa vezi texte pe ei 😂 Pe aia cu rezerva o stii ? Uite dom'le ce roata de rezerva are, este noua !
La noi in tirgurile de masini jumatate au probleme.
Referitor la consum deja te prapadesti de ris, uite de pe forum :
daca te ajuta cu ceva am eu un GSI 2.0l, 8 v, 110 cp, '95.
masina arata impecabil interior- exterior... daca nu te dai la ea iti ia maxim 5% in afara si 6,5% in oras. pretul e doar 1700 negociabil la fata locului.
Vand opel astra Gsi 2.0 an 1995....masina arata foarte bine la exterior, foarte bine la interior avand probleme cu unul dintre pistoane....
astept oferte. mentionez ca este inmatriculata.
Deci
zafirul a ta fiind cu motor mai mic, euro4, nu pierzi compresie ar trebui sa consume 4% afara si 5,5% in oras. Consuma mai mult ? Da-i foc sau nu pierde oferta asta de nerefuzat 😶 Eu as cumpara masina aia sa fac transplant de motor dar e cam mare si nu incape sub capota. Ma abtin si voi da o gaura in piston, schimb debilmetru, sonda lambada, pun filtru minune, doua pastile in rezervor, un vortex, ceva aditivi si sa vezi ca o fac sa pape 2% 😳