In final a iesit relativ usor cu grija mare am facut operatiunea , acolo mizerie praf si fulbere de la sabot plus ceva rugina, sabotii hmmm.... cam tociti zic eu in necunostiinta de cauza unul mai avea cam 2 mm celalalt mai putin de 2, suflu cu ajutorul compresorului praful si ce era pe acolo si am asamblat.
Am trecut pe stanga , buba aici era ca nu puteam sa scot tamburul il tinea rau un sabot nu am fortat am incercat de cateva ori si fara succes, trag un ochi in spatele taburului pe acolo pe unde vin conductele de frana si cablu de la frana de mana si constat ca un fel de cui este iesit afara fata de celelalt. m-am chinuit vreo ora sa inlatur tamburul cu greu am reusit si surpriza acel cui imi tinea sabotul pe locul lui dar acesta fiind rupt sau mancat de rugina sa eliberat din clema ce tinea sabotul pe locul lui sabotii pe partea asta unul daca are 1 mm grosime iar celalalt 3 mm ,insa am facut o improvizatie cu acel surub si clema de am pus totul la locul lor cu greu insa dar nesigur un trafic daca sare iar aceea clema.
In alta ordine de idei problema e urmatoarea nu stiu daca sa mai pastrez acesti tamburi care sunt pe original ai masinii pe 230mm si sa cumpar doar sistemul de saboti cu tot cu cilindrii receptori(nu au pierderi de lichid de frana cei actuali m-am uitat sub garnitura de cauciuc si nu e umed acolo)ssi sa montez tamburii asa cum sunt cu aceea uzura cred ca de 1 sau 2 mm si sunt si nitel ruginiti.
Ce saboti ca firma sau brand recomandati ? Ce tamburi din punct de vedere calitativ sunt mai buni si si nici prea scumpi?

Am atasat si poze cu un tambur in caz ca ajuta pe cineva codul acestora am uitat sa fac poze la saboti ca ma grabeam din cauza norilor de ploaie.
Drumuri bune!