Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • eduard14

• Mesaje scrise: 9
  • Masina: Omega 1995 2.5
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 31 Mar 2009

• Mesaj Privat
buna 😃 am o belea cu electromotorul cred #-o. cand ii pun borna la baterie incepe singur sa se invarta fara sa pun contactu sau macar cheie in bord . se invarte singur de nebun cred ca imi face un scurt ? imi puteti spune si mie ce se intampla ? pls help
Skip ads

• laur702

• Mesaje scrise: 243
  • Masina: Omega 1996 y25td
  • Cont inregistrat: 03 Jun 2009

• Mesaj Privat
bobina blocata pe automat , daca ai schimbai o bobina , sau daca vrei sa te convingi dai bobina jos si incearcal atunci pui masa pe el si plus pe firul ramas ,
  • eduard14

• Mesaj Privat
laur702 a scris:bobina blocata pe automat , daca ai schimbai o bobina , sau daca vrei sa te convingi dai bobina jos si incearcal atunci pui masa pe el si plus pe firul ramas ,

si pot cumva sa o deblochez ? fara sa mai demontez electromotorul ?
  • laur702

• Mesaje scrise: 243
  • Masina: Omega 1996 y25td
  • Cont inregistrat: 03 Jun 2009

• Mesaj Privat
deci stai putin , tu acum ai electromotorul pe masina ? si cum pui borna bateriei se apuca singur si da la automat? in cazul asta desfa firul cel subtire de pe bobina , apoi pune din nou borna vezi tot asa face , ca este posibil sa ai si pe masina ceva in scurt sau cunva .
daca tot asa face si cu firul subtire atunci da este bobina , si trebuie data jos , tot nu scapi de desfacut.
  • mecaNIK

• Mesaje scrise: 2,202
  • Masina: Insignia 2010 confidential
  • Cont inregistrat: 10 Jan 2007

• Mesaj Privat
laur702 ti-a dat primul pas de urmat inainte de a demonta...daca faci ce ti-a spus el si tot invarte singur....e cazul sa-l faci bucati alta varianta nu mai este.
  • deleted-11331

• Mesaje scrise: 740
  • Cont inregistrat: 03 Nov 2007

• Mesaj Privat
sal. am si eu o probleme tot cu electromotorul.. pe un y22dth, cand dau la automat invarte 1-2-3 ori si s blocheaza, nu are un nr anume de rotatii pana sa se blocheaze... adica nu mai invarte si cred ca ramane si bendixul cuplat pe volanta...unu nou e de la 750-1200 ron...ce ar putea fi..? carbuni sau bendix...amandoua.. poate scap ieftin...
  • mecaNIK

• Mesaje scrise: 2,202
  • Masina: Insignia 2010 confidential
  • Cont inregistrat: 10 Jan 2007

• Mesaj Privat
Sa scapi mai ieftin nu este decat o cale....verificat totul cu atentie;alternator(incarcare),acumulator,contacte,fire,...si in fine electromotorul.Poate fi oricare din cele spuse deja si surpriza apare de unde te astepti mai putin,inclusiv cum spui tu carbunii.Electromotorul se reconditioneaza si pretul nu e nici pe departe 700-1200 problema este sa nu-l mai folosesti asa ca vei avea un rotor distrus in curand,de la flamele pe care le fac carbunii pe colectoare ...deci e o problema si de timp.
P.S. O reconditionare prof. doar carbuni,si curatat,masurat etc....aprox 200-250 RON.
  • deleted-11331

• Mesaje scrise: 740
  • Cont inregistrat: 03 Nov 2007

• Mesaj Privat
si te gandesti la cineva anume...? stii pe cineva cu demontat,montat... ?
  • SUPERDRAGOS

• Mesaje scrise: 2,655
  • Masina: Frontera 2001 3.O DI
  • Cont inregistrat: 24 Aug 2007

• Mesaj Privat
Ai putea incerca pe Nerva Traian parca,pe la mijloc e un atelier care repara alternatoare si electromotoare.N-ai cum sa ratezi,e in curba cumva,si sunt o gramda de masini cu capota ridicata acolo...
  • eduard14

• Mesaj Privat
laur702 a scris:deci stai putin , tu acum ai electromotorul pe masina ? si cum pui borna bateriei se apuca singur si da la automat? in cazul asta desfa firul cel subtire de pe bobina , apoi pune din nou borna vezi tot asa face , ca este posibil sa ai si pe masina ceva in scurt sau cunva .
daca tot asa face si cu firul subtire atunci da este bobina , si trebuie data jos , tot nu scapi de desfacut.

mc mult 😃
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR