- body_18_is
- OP
- 219 mesaje
- din 14 Sep 2008
- Astra 2001 z16xe
- Iasi
body_18_is
- Mesaje scrise: 219
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat
- cristian_
- **
- 248 mesaje
- din 13 Nov 2006
- Astra 2001 y17dt
- Bucuresti
cristian_
- Mesaje scrise: 248
- Masina: Astra 2001 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Nov 2006
- Mesaj Privat
- body_18_is
- OP
- 219 mesaje
- din 14 Sep 2008
- Astra 2001 z16xe
- Iasi
body_18_is
- Mesaje scrise: 219
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat
Sunt curios cati posesori de astfel de masini au acele camere de care vorbeste cristian_.
Problema apare cand se circula pe drumuri cu o singura banda pe sensul de mers al celui cu o astfel de masina si vrea sa depaseasca , de exemplu , un camion .Am vazut cum cei cu astfel de masini "tatoneaza" contrasensul destul de accentuat , deranjand de multe ori soferii care circula din sens opus .
Problema apare cand se circula pe drumuri cu o singura banda pe sensul de mers al celui cu o astfel de masina si vrea sa depaseasca , de exemplu , un camion .Am vazut cum cei cu astfel de masini "tatoneaza" contrasensul destul de accentuat , deranjand de multe ori soferii care circula din sens opus .
- victor_n
- 979 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Astra 2002 z16xe
- Constanta
victor_n
- Mesaje scrise: 979
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
Am condus cateva sute de km o masina cu volan pe dreapta , mai mult de nevoie , si pot spune ca totul este ok pana la depasiri , acolo ai 2 variante fie depasesti de la distante mai mari asta insemnand si o asigurare corespunzatoare plus o accelerare pe masura , fie in momentul asigurari te risti scotand prea mult masina pe contrasens , mai ai varianta de a avea un sofer bun in stanga ) dar eu nu prea ma bazez pe altcineva , prefer sa evaluez eu situatia . Cel mai frumos este cand prinzi un TIR pe zona unde normal depasesti greu , este aproape imposibil sa o faci cu volan pe dreapta . Consider ca nu este o solutie buna , acceptarea inmatriculari acestui tip de autovehicule . SI asa prea toata lumea (majoritatea pentru ca am vazut si masini bune) isi lua masini de la BG mai mult sau mai putin in stare buna , acuma cu volan pe dreapta , problemele in trafic sunt mai multe ...