adidre
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Insignia 2014 A20DTE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Mai 2008
- Mesaj Privat
Am schimbat recent stergatoarele de parpriz originale de la Opel Vectra C dar cel din partea soferului face zgomot si sare sporadic de la jumatatea cursei de intoarcere.
Nu am gasit in perioada respectiva stergatoare originale si am luat Champion dar nu au mers bine.
Am mai cumparat un rand Bosch acestea merg putin mai bine dar tot sar, sunt departe oricum de cele originale.
Are cineva vreo idee cum s-ar putea rezolva? Exista vreo solutie pentru ca stergatorul sa nu mai sara si sa mearga fluent?
Multumesc.
Nu am gasit in perioada respectiva stergatoare originale si am luat Champion dar nu au mers bine.
Am mai cumparat un rand Bosch acestea merg putin mai bine dar tot sar, sunt departe oricum de cele originale.
Are cineva vreo idee cum s-ar putea rezolva? Exista vreo solutie pentru ca stergatorul sa nu mai sara si sa mearga fluent?
Multumesc.
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,575
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
Poti sa rasucesti bratul stergatorului...il invelesti intr-o carpa...dai 2-3 ture cu carpa pe brat, apoi prinzi cu un patent si rasucesti usor. Rasucesti in directia cursei saltarete.....Bafta. Dar inainte de asta...incearca sa cureti bine de tot parbrizul..poate ai ceva puncte cu asperitate crescuta din cauza polenului..sau mai stiu eu ce
- DB77AAA
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,682
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
- deleted-12027
- *
- 43 mesaje
- din 20 Nov 2007
deleted-12027
- Mesaje scrise: 43
- Cont inregistrat: 20 Nov 2007
- Mesaj Privat
adidre a scris:Am schimbat recent stergatoarele de parpriz originale de la Opel Vectra C dar cel din partea soferului face zgomot si sare sporadic de la jumatatea cursei de intoarcere.
Multumesc.
Multumesc.
Salut. Aceeasi problema o am si eu. Prima data am schimbat stergatoarele originale cu un set de stergatoare Champion (modelul clasic nu lamela). Au functionat impecabil 1 an si jumatate (aprox 45.000 km). Cand le-a venit iar randul sa fie schimbate, am luat tot Champion dar de data aceasta modelul asta mai nou tip lamela. Le-am montat si cel din stanga (de la sofer) are momente cand sare. E extrem de enervant. Am incercat sa indoi putin bratul stergatorului (nu am exagerat) dar nu a disparut problema. Adica are momente cand dispare de la sine ... doua zile merge aiurea, adica sare si pe urma dintr-o data incepe sa mearga normal ... ca pe urma dupa cateva zile sa inceapa sa sara din nou. Nu as mai incerca sa indoi bratele de la stergatoare ... cred ca o sa le schimb si voi pune din nou modelul clasic avand in vedere ca au functionat impecabil si am fost extrem de multumit de ele.
adidre daca reusesti totusi sa rezolvi problema pune te rog rezolvarea aici in topic ... poate reusesc si altii sa rezolve problema.
- jd3rul
- **
- 247 mesaje
- din 06 Dec 2009
- Vectra 2003 Z16XE
- Constanta
jd3rul
- Mesaje scrise: 247
- Masina: Vectra 2003 Z16XE
- Cont inregistrat: 06 Dec 2009
- Mesaj Privat