sadkid
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1991 C20XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Jul 2009
- Mesaj Privat
salut.
am si eu o mica problema , am o "vectra a" geamuri electrice etc. problema e pe partea stanga.. imi merg geamurile cand au chef.. si atunci cand merg,merg sacadat alea dupa fata, problema ce-a mai mare e macaraua pe stanga fata ca si-a cam inversat polaritatea ii dau sa urce geamul coboara si invers.. partea amuzanta cand e foarte frig afara merg geamurile perfect .. si mai e problema cu senzorul de ABS ba sta aprins ba e stins.. si ala e pe toante..
1. are cineva idee unde sa ma duc ori sa cumpar o macara electrica? si nu ma trimiteti la dezmembrari ca am fost la toate
2. cum identific si eu care senzor de ABS face figuri, sau daca face vre-unu din ei?
multumesc
am si eu o mica problema , am o "vectra a" geamuri electrice etc. problema e pe partea stanga.. imi merg geamurile cand au chef.. si atunci cand merg,merg sacadat alea dupa fata, problema ce-a mai mare e macaraua pe stanga fata ca si-a cam inversat polaritatea ii dau sa urce geamul coboara si invers.. partea amuzanta cand e foarte frig afara merg geamurile perfect .. si mai e problema cu senzorul de ABS ba sta aprins ba e stins.. si ala e pe toante..
1. are cineva idee unde sa ma duc ori sa cumpar o macara electrica? si nu ma trimiteti la dezmembrari ca am fost la toate
2. cum identific si eu care senzor de ABS face figuri, sau daca face vre-unu din ei?
multumesc
- macheta
- **
- 298 mesaje
- din 26 Feb 2009
- Vectra 1995 x16sz
- Alba
macheta
- Mesaje scrise: 298
- Masina: Vectra 1995 x16sz
- Cont inregistrat: 26 Feb 2009
- Mesaj Privat
sadkid
- Mesaj Privat
vlad-proffesional- Suspendat
- 9 mesaje
- din 04 Nov 2009
- Vectra 1997 -
- Prahova
vlad-proffesional- Mesaje scrise: 9
- Masina: Vectra 1997 -
- Cont inregistrat: 04 Nov 2009
- Mesaj Privat
sadkid a scris:oka.. un scurt undeva :-s poti sa imi recomanzi un electrician bun? ca sincer nu am chef sa ma duc la vre`un "dorel" si dupa ce plec sa ard ca torta in masina )
no sa arzi ca torta in masina dar iti spun din propria experienta nu ai ce sa ii mai faci la motoras e pe moarte......iti recomand altul"nou"sh
si ai grija cine iti monteaza mecanismul ca ii cam complicat ,,,mai bine cumperi tot sistemul de inchiderea geamului
sadkid
- Mesaj Privat
- cont-sters-23186
- **
- 124 mesaje
- din 22 Sep 2008
cont-sters-23186
- Mesaje scrise: 124