Salut! Cred ca sunt multi in situatia mea, si anume - Cand veneam Vinerea trecuta dinspre Iasi catre Galati am avut ghinionul sa dau intr-o groapa, dupa multele indurate si ocolite pe cat posibil in tot acest drum, din satul Hanul Conachi din Galati si mi s-a indoit janta de aliaj, originala. Am facut vreo doua poze "pentru nemurire", apoi am schimbat roata si am plecat mai departe, pe drum m-am tot gandit ce am de facut, sa dau statul in judecata si sa-mi dea banii sau sa-mi repare masina. Am verificat O.U.G. 195/2002 si am vazut la
art.113 (1) Consiliile judeþene, consiliile locale ºi Consiliul General al Municipiului Bucureºti au urmãtoarele atribuþii: a) iau mãsuri pentru menþinerea permanenta în stare tehnica buna a drumurilor pe care le administreazã. Asa ca am luat legatura cu avocatul sa-i spun ce am patit si el sa ma indrume in continuare in ce am de facut mai departe, dar mi-a pus o intrebare care a venit ca un
trasnet 😠 "ai luat legatura cu politia, sa-ti faca constatarea la fata locului?" Bineinteles ca nu facusem asa, fiindca ma grabeam sa ajung acasa dupa un drum atat de obositor, dupa evenimentul neplacut am luat in calcul varianta in care sa sun la politie si sa trimita Seful de Post, dar deja vedeam un Politist cu sapca intr-o parte intrbandu-ma "Si eu ce vrei sa-ti fac , sa-ti pun roata pe masina? Ai dat intr-o grapa , daca mergeti cu viteza... 🙄
Asa ca daca a mai patit-o cineva poate ma ajuta si pe mine si implicit pe altii care au ghinionul meu, cu ceva sfaturi, daca as putea face ceva sa-mi recuperez bunurile distruse de statul in care platim taxe atat de mari si nu se face nimic in favoarea noastra. Va multumesc!