- Cristi_C
- OP
- 729 mesaje
- din 11 Jan 2006
- Vectra 2003 z18xe + z12xe
- Timisoara
Cristi_C
- Mesaje scrise: 729
- Masina: Vectra 2003 z18xe + z12xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jan 2006
- Mesaj Privat
Dupa cum majoritatea stiu, am schimbat recent motorul de pe masina mea. La 3 zile dupa schimbare am avut o mica problema, mai exact mi-a picat difuzorul de la alarma pe furtunul de la vacum. M-am dus la mecanic cu ea ca nu mergea bine. Mi-a zis de furtunul respectiv, mi-a prins aia de alarma la loc, si mi-a pus furtunul de vacum la loc. Si mi-a luat si 500 mi. Ieri iara a sarit furtunul respectiv. Aveam vro 80 la ora, masina a facut un mic bum si a mers iara prost. Am oprit, m-am uitat, am vazut furtunul, l-am pus la loc si am plecat mai departe. Incetul cu incetul ma fac mecanica.
Acum, daca imi puteti spunce cu ce sa prind ala (colier de plastic, colier metalic etc) si eventual cauza pentru ca nu mi se pare normal sa sara furtunele cum au ele chef. Poate s-a largit sau ceva?
Am deschis acest thread sa nu mai dau bani la mecanic ca sa imi puna un furtun sau un colier. Multumesc!
Acum, daca imi puteti spunce cu ce sa prind ala (colier de plastic, colier metalic etc) si eventual cauza pentru ca nu mi se pare normal sa sara furtunele cum au ele chef. Poate s-a largit sau ceva?
Am deschis acest thread sa nu mai dau bani la mecanic ca sa imi puna un furtun sau un colier. Multumesc!
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
- john_taff
- **
- 248 mesaje
- din 10 Apr 2005
- Vectra 1997 XE16XEL
- Timisoara
john_taff
- Mesaje scrise: 248
- Masina: Vectra 1997 XE16XEL
- Cont inregistrat: 10 Apr 2005
- Mesaj Privat
ANA_V a scris:Dupa cum majoritatea stiu, am schimbat recent motorul de pe masina mea. La 3 zile dupa schimbare am avut o mica problema, mai exact mi-a picat difuzorul de la alarma pe furtunul de la vacum. M-am dus la mecanic cu ea ca nu mergea bine. Mi-a zis de furtunul respectiv, mi-a prins aia de alarma la loc, si mi-a pus furtunul de vacum la loc. Si mi-a luat si 500 mi. Ieri iara a sarit furtunul respectiv. Aveam vro 80 la ora, masina a facut un mic bum si a mers iara prost. Am oprit, m-am uitat, am vazut furtunul, l-am pus la loc si am plecat mai departe. Incetul cu incetul ma fac mecanica.
Da-mi un pm, ne intalnim si te ajut.
- Cristi_C
- OP
- 729 mesaje
- din 11 Jan 2006
- Vectra 2003 z18xe + z12xe
- Timisoara
Cristi_C
- Mesaje scrise: 729
- Masina: Vectra 2003 z18xe + z12xe
- Cont inregistrat: 11 Jan 2006