- florin123eu
- OP
- 10 mesaje
- din 02 Dec 2008
- Vectra 2001 Z16XE
- Brasov
florin123eu
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Dec 2008
- Mesaj Privat
cum pot sa verific daca functioneaza pompa de benzina la un astra 1.6 din 1992 pentru ca nu imi vine benzina la injectie si mi se aprinde un bec in bord? Se afla in rezervor si se inlocuieste greu daca va fi necesar sa o schimb? va rog sa ma ajutati daca ati avut probleme de genul acesta.mersi mult.
deluxx
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Astra 1997 X14NZ
- Cont inregistrat: 21 Apr 2008
- Mesaj Privat
florin123eu a scris:cum pot sa verific daca functioneaza pompa de benzina la un astra 1.6 din 1992 pentru ca nu imi vine benzina la injectie si mi se aprinde un bec in bord? Se afla in rezervor si se inlocuieste greu daca va fi necesar sa o schimb? va rog sa ma ajutati daca ati avut probleme de genul acesta.mersi mult.
Sal
Ai incercat sa verifici daca functioneaza releul pompei de benzina?Dar siguranta nr.2 ai verificat-o ?
Ca sa demontezi pompa de benzina trebuie sa deconectezi intai borna negativa a bateriei , rabatezi bancheta din spate , desfaci colierul ,ai cateva suruburi pe care trebuie sa le desfaci (6 buc) .Nu este f. greu toata treaba dureaza cel mult 1/2h dar in primul rand sa verifici releul
Bafta
- florin123eu
- OP
- 10 mesaje
- din 02 Dec 2008
- Vectra 2001 Z16XE
- Brasov
florin123eu
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 02 Dec 2008
- Mesaj Privat
deluxx a scris:
Sal
Ai incercat sa verifici daca functioneaza releul pompei de benzina?Dar siguranta nr.2 ai verificat-o ?
Ca sa demontezi pompa de benzina trebuie sa deconectezi intai borna negativa a bateriei , rabatezi bancheta din spate , desfaci colierul ,ai cateva suruburi pe care trebuie sa le desfaci (6 buc) .Nu este f. greu toata treaba dureaza cel mult 1/2h dar in primul rand sa verifici releul
Bafta
florin123eu a scris:cum pot sa verific daca functioneaza pompa de benzina la un astra 1.6 din 1992 pentru ca nu imi vine benzina la injectie si mi se aprinde un bec in bord? Se afla in rezervor si se inlocuieste greu daca va fi necesar sa o schimb? va rog sa ma ajutati daca ati avut probleme de genul acesta.mersi mult.
Sal
Bafta
releul pompei unde se gaseste si cum pot sa-l verific?
mersi pt informatii
deluxx
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Astra 1997 X14NZ
- Cont inregistrat: 21 Apr 2008
- Mesaj Privat