Jh0nny
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Zafira 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Nov 2005
- Mesaj Privat
Am gasit mai demult o discutie despre cineva care a gasit o bucata dintr-un arc pe drum , o spirala din arc de suspensie !
Problema e ca si mie mi s-a rupt o bucatica din arc ... partea de jos care sta pe cauciuc ... o bucatica de 180 grade , nu e spira completa , jumatate de spira ! As vrea sa stiu ce riscuri am daca merg cu el asa ... ptr. ca masina e grea ! Nu conduc sportiv ... si merg destul de incet pe drumurile cu gropi ... deci as putea sa merg cu el asa pina in primavara sau trebuie schimbat urgent ?
Problema e ca si mie mi s-a rupt o bucatica din arc ... partea de jos care sta pe cauciuc ... o bucatica de 180 grade , nu e spira completa , jumatate de spira ! As vrea sa stiu ce riscuri am daca merg cu el asa ... ptr. ca masina e grea ! Nu conduc sportiv ... si merg destul de incet pe drumurile cu gropi ... deci as putea sa merg cu el asa pina in primavara sau trebuie schimbat urgent ?
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
Jh0nny
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Zafira 2001
- Cont inregistrat: 14 Nov 2005
- Mesaj Privat
sili1169
- Mesaje scrise: 33
- Masina: Zafira 2002
- Cont inregistrat: 06 Dec 2007
- Mesaj Privat
poti sa circuli inca mult si bine, ti se va mai rupe inca o bucata tot cam asa in urmatorul an, probabil si din celalalt dar nu are nimic. Eu merg asa de peste un an si am fost la service sa-mi schimb arcurile dar acolo un prieten mia zis ca nu merita fiinca dau banii degeaba si aceasta se intampla in timp la aproape toate masinile aduse de dincolo. Totusi cum a zis colegul (dancuciureanu) daca le schimbi trebuie ambele si costa (noi) fara manopera 400-500 ron (depinde de unde le cumperi).
Daca doresti sa-ti inalti garda este normal sa le schimbi insa si cu astea ce le cumperi acum in 2 ani patesti la fel (de la urcatul pe borduri).
Daca doresti sa-ti inalti garda este normal sa le schimbi insa si cu astea ce le cumperi acum in 2 ani patesti la fel (de la urcatul pe borduri).
- radzxx
- **
- 200 mesaje
- din 28 Jul 2005
- sibiu
radzxx
- Mesaje scrise: 200
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Jul 2005
- Mesaj Privat
zafiry