- catalin123
- OP
- 18 mesaje
- din 06 Jan 2008
- Vectra 1999
- Bucuresti
catalin123
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Vectra 1999
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Jan 2008
- Mesaj Privat
- Marius Chiriac
- *
- 38 mesaje
- din 19 Dec 2007
- Astra 1993 C16NZ
- Neamt
Marius Chiriac
- Mesaje scrise: 38
- Masina: Astra 1993 C16NZ
- Cont inregistrat: 19 Dec 2007
- Mesaj Privat
- catalin123
- OP
- 18 mesaje
- din 06 Jan 2008
- Vectra 1999
- Bucuresti
catalin123
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Vectra 1999
- Cont inregistrat: 06 Jan 2008
- Mesaj Privat
sallsa99
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Vectra 1997 X18XE
- Cont inregistrat: 15 Nov 2007
- Mesaj Privat
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaje scrise: 616
- Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
- Cont inregistrat: 28 Dec 2005
- Mesaj Privat
- stfan
- **
- 300 mesaje
- din 04 Dec 2007
- Vectra 1998 x20dth
- Constanta
stfan
- Mesaje scrise: 300
- Masina: Vectra 1998 x20dth
- Cont inregistrat: 04 Dec 2007
- Mesaj Privat
Cu o surubelnita scoti capacul care acopera bricheta si capacul situat in partea opusa. Sub aceste capace vei gasi cate un surub pe care le demontezi. Fata consolei e prinsa in niste cleme deci vei trage de partea inferioara pana se declipseaza. Vei descoperi inca patru suruburi pe care le desfaci si astfel ai demontat consola. Succes
- kallyo
- 1,366 mesaje
- din 16 Jun 2010
- Vectra 2001 z18xe
- Timis
kallyo
- Mesaje scrise: 1,366
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 16 Jun 2010
- Mesaj Privat
Foarte posibil ca baietii care or umblat la ea sa ii fi rupt clemele de prindere din partea de jos(daca zici ca sta in fata) si yo cand am dat-o jos am rupt doar o clema dar sta fixata bine nici in fata nici prea in spate .
Ca sa o dai jos iei o surubelnita de cauciuc(ca sa nu zgarii nimica) si incepi din partea de jos si scoti consola usor afara.
Ca sa o dai jos iei o surubelnita de cauciuc(ca sa nu zgarii nimica) si incepi din partea de jos si scoti consola usor afara.
deas2
- Mesaje scrise: 42
- Masina: Astra 2006
- Cont inregistrat: 04 Nov 2008
- Mesaj Privat
- kallyo
- 1,366 mesaje
- din 16 Jun 2010
- Vectra 2001 z18xe
- Timis
kallyo
- Mesaje scrise: 1,366
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 16 Jun 2010
- Mesaj Privat
- catalin.berbec
- *
- 49 mesaje
- din 22 Jun 2007
- Vectra 2001 y20hdt
- Bucuresti
catalin.berbec
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Vectra 2001 y20hdt
- Cont inregistrat: 22 Jun 2007
- Mesaj Privat
Am dat jos astazi toata consola centrala. Vectra B 2001 Caravan, Clima , mahon(ieri), carbon azi
Se desface si suportul de pahare, respectiv scrumiera, cele doua suruburi mascate de capacelele stanga, dreapta fata de scrumiera, si se departeaza putin, cat sa joace in suport. Incepand de sus, cu o surubelnita dreapta, preferabil destul de lata si nu ascutita, se departeaza marginea de deasupra butoanelor , clemele sunt in dreptul butoanelor de recilculare, respectiv dezaburire luneta. Celelalte doua cleme sunt in lateralele stanga dreapta sus, intre butoane si casetofon. In partea de jos, procedura simpla este sa aplecati incet plasticul si sa trageti usor spre in afara. Face cateva clicuri si iese din clemele de plastic. Clima se scoate dupa ce s-au indepartat cele doua suruburi stanga dreapa si impinsa inspre in spate cu doua degete sub clima se distanteza de suport cat sa treaca de doua agatzatoare " nu stiu cum sa le zic". apoi, cu o surubelnita dreapta lunga se scoate sigurantza de la mufa galbena in sus(siguranta e cea neagra) si tot cu mana stanga se trage mufa afara. Apoi cea neagra si ai ramas cu clima in mana .
Suportul scrumiera.. e un pic de munca. Se desurubeaza consola centrala (unde e schimbatorul) 7 suruburi cruce. Trei pe un lateral, trei pe altul, daca pipaiti lateralele spre acceleratie si langa scaun in partea din spate sunt niste capacele din plastic. Le scoateti cu un briceag cu lama semiascutita, sa nu le taiati. Ultimul surub e sub frana de mana, in copaie , unde se baga mufa de la opel com. Mai exact, se scoate copaia unde tineti tigarile sau telefoanele, tragand cu doua degete dinspre frana de mana spre parbriz. Si ultimul surub e acolo in partea pasagerului pe mijloc. Se misca tot plasticul spre inapoi, eu am tinut de cotiera, si se elibereaza suportul de scrumiera . Ca sa il scoateti de acolo, se scoate tija de deasupra lui , se trage usor spre in afara, in partea pasagerului sunt mufele de bricheta si bec bricheta, ies greu, te ajuta o surubelnitza. si Gata.
Se desface si suportul de pahare, respectiv scrumiera, cele doua suruburi mascate de capacelele stanga, dreapta fata de scrumiera, si se departeaza putin, cat sa joace in suport. Incepand de sus, cu o surubelnita dreapta, preferabil destul de lata si nu ascutita, se departeaza marginea de deasupra butoanelor , clemele sunt in dreptul butoanelor de recilculare, respectiv dezaburire luneta. Celelalte doua cleme sunt in lateralele stanga dreapta sus, intre butoane si casetofon. In partea de jos, procedura simpla este sa aplecati incet plasticul si sa trageti usor spre in afara. Face cateva clicuri si iese din clemele de plastic. Clima se scoate dupa ce s-au indepartat cele doua suruburi stanga dreapa si impinsa inspre in spate cu doua degete sub clima se distanteza de suport cat sa treaca de doua agatzatoare " nu stiu cum sa le zic". apoi, cu o surubelnita dreapta lunga se scoate sigurantza de la mufa galbena in sus(siguranta e cea neagra) si tot cu mana stanga se trage mufa afara. Apoi cea neagra si ai ramas cu clima in mana .
Suportul scrumiera.. e un pic de munca. Se desurubeaza consola centrala (unde e schimbatorul) 7 suruburi cruce. Trei pe un lateral, trei pe altul, daca pipaiti lateralele spre acceleratie si langa scaun in partea din spate sunt niste capacele din plastic. Le scoateti cu un briceag cu lama semiascutita, sa nu le taiati. Ultimul surub e sub frana de mana, in copaie , unde se baga mufa de la opel com. Mai exact, se scoate copaia unde tineti tigarile sau telefoanele, tragand cu doua degete dinspre frana de mana spre parbriz. Si ultimul surub e acolo in partea pasagerului pe mijloc. Se misca tot plasticul spre inapoi, eu am tinut de cotiera, si se elibereaza suportul de scrumiera . Ca sa il scoateti de acolo, se scoate tija de deasupra lui , se trage usor spre in afara, in partea pasagerului sunt mufele de bricheta si bec bricheta, ies greu, te ajuta o surubelnitza. si Gata.
deas2
- Mesaje scrise: 42
- Masina: Astra 2006
- Cont inregistrat: 04 Nov 2008
- Mesaj Privat