- directoarea
- OP
- 3 mesaje
- din 04 Nov 2009
- Astra 2004 1,7 z17dth 101cp
- Olt
directoarea
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2004 1,7 z17dth 101cp
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Nov 2009
- Mesaj Privat
- al3xtrana
- 517 mesaje
- din 19 Jun 2008
- Dolj
al3xtrana
- Mesaje scrise: 517
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Jun 2008
- Mesaj Privat
Sa umplut forumul de membri incepatori care inloc sa foloseasca functia cautare si sa citeasca REGULAMENTU posteaza imediat problemelelor si asteapta imediat raspuns plus de asta nu dau nici informatii suficiente despre masini motorizare ca sa le poti raspunde la problema lor, "Asta pentru ADMINI ca sa ia masuri,. nu stiu la membri noi as propune sa nu poata posta pana nu arunca un ochii pe regulament"
Prietene sper sa intelegi si tu ceva din asta in concluzie nu te poate ajuta nimeni in legatura cu problema ta ca nu stim ce masina si motorizare ai. Poate te ajuta cu ceva ca la masina mea este situata in dreapta cum te uiti la masina noroc ca o vezi la semnatura ce masina este ca asa te lasam sa ghicesti cum ne lasi si tu pe noi. Respect tuturor care isi dau silinta de a cauta inainte de a posta!
Prietene sper sa intelegi si tu ceva din asta in concluzie nu te poate ajuta nimeni in legatura cu problema ta ca nu stim ce masina si motorizare ai. Poate te ajuta cu ceva ca la masina mea este situata in dreapta cum te uiti la masina noroc ca o vezi la semnatura ce masina este ca asa te lasam sa ghicesti cum ne lasi si tu pe noi. Respect tuturor care isi dau silinta de a cauta inainte de a posta!
- Bunicu
- 2,195 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,195
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
al3xtrana a scris:Sa umplut forumul de membri incepatori care inloc sa foloseasca functia cautare si sa citeasca REGULAMENTU posteaza imediat problemelelor si asteapta imediat raspuns plus de asta nu dau nici informatii suficiente despre masini motorizare ca sa le poti raspunde la problema lor, "Asta pentru ADMINI ca sa ia masuri,. nu stiu la membri noi as propune sa nu poata posta pana nu arunca un ochii pe regulament"
subscriu la spusele antevorbitorului meu.
- directoarea
- OP
- 3 mesaje
- din 04 Nov 2009
- Astra 2004 1,7 z17dth 101cp
- Olt
directoarea
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2004 1,7 z17dth 101cp
- Cont inregistrat: 04 Nov 2009
- Mesaj Privat