- DeejayB
- OP
- 114 mesaje
- din 13 Mar 2011
- Astra 2000 Y17DT
- Bucuresti
DeejayB
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Mar 2011
- Mesaj Privat
Astazi puteti sa-mi spuneti Iuda.Mi-am cumparat un Ford Focus din 2002 1.6 16v in 2 usi.Eu care eram fan declarat Opel.Dar nu prea am gasit nimic la 3000 de euro in 2 usi inmatriculat si carte de service.O prima impresie despre Ford?Ca masina este super ok.Consuma cam mult dar asta e.Dar ceea ce urasc este forumul lor...Club Opel este net superior peste cel al Fordului.Sper sa nu fac vreo reclama dar cam asta e adevaru..Si sper sa nu fiu injurat.
- Bunicu
- 2,192 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,192
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
Asta este, ai ales masina, impaca-te si cu forumul lor
Sa o stapanesti sanatos, lasa ca te obisnuiesti si cu fordul ..... Iudo ....
Mai avem pe aici cativa colegi care au ford, poate facem o sectiune "Ford" aici in clubopel.com
si oricum, ca sa fii membru aici nu trebuie neaparat sa ai Opel, dincolo de masina detinuta, aici este o comunitate de prieteni. Asadar, stai pe pace. Mai greu o sa fie cand iti vei trece masina in profil
Sa o stapanesti sanatos, lasa ca te obisnuiesti si cu fordul ..... Iudo ....
Mai avem pe aici cativa colegi care au ford, poate facem o sectiune "Ford" aici in clubopel.com
si oricum, ca sa fii membru aici nu trebuie neaparat sa ai Opel, dincolo de masina detinuta, aici este o comunitate de prieteni. Asadar, stai pe pace. Mai greu o sa fie cand iti vei trece masina in profil
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
Si eu iti urez "Bine ai venit in aceasta comunitate!". O sa vezi ca desi ne iubim Opel-urile, multi dintre noi nu am alege urmatoarea masina dupa marca ci dupa raportul pret/calitate, dupa nevoile si preferintele fiecaruia. Si nu in ultimul rand dupa posibilitatile financiare(ca sa nu zic greutatile financiare).
- DeejayB
- OP
- 114 mesaje
- din 13 Mar 2011
- Astra 2000 Y17DT
- Bucuresti
DeejayB
- Mesaj Privat
- Bunicu
- 2,192 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,192
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
- stelea
- 1,721 mesaje
- din 19 Nov 2006
- Frontera 1996
- Dambovita
stelea
- Mesaje scrise: 1,721
- Masina: Frontera 1996
- Cont inregistrat: 19 Nov 2006
- Mesaj Privat
- corsablue
- 2,790 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Corsa 2005 Z13DT
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 2,790
- Masina: Corsa 2005 Z13DT
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
- cont-sters-27243
- 1,320 mesaje
- din 21 Dec 2008
cont-sters-27243
- Mesaje scrise: 1,320
- Cont inregistrat: 21 Dec 2008
- Mesaj Privat
Pai in primul rand, bine ai venit in CF.
In al doilea rand, ce spui despre CF nu o consider decat o rautate. Ca si CO, CF este tot o comunitate de pasionati, facuta pentru a ne acorda ajutor unii altora. Probabil faptul ca accesezi acel forum pentru prima oara, structura sa un pic diferita de cea a acestui forum te-a facut sa spui ce ai spus.
Ca membru destul de vechi pe acel forum, iti spun sincer ca am gasit de fiecare data ajutor cand aveam nevoie. Sunt o groaza de oameni de treaba si acolo, ca si aici de altfel si un ajutor iti garantez ca o sa gasesti intotdeauna.
Pentru piese, jante si ce mai ai nevoie, trebuie ca si aici sa cauti si ...sa astepti. Jantele de obicei sunt la mare cautare, trebuie sa astepti ocazia.
Despre piese, imi pare rau sa o spun, pe CF le gasesti chiar mult mai repede decat aici. CF a avansat un pic fata de acest forum si s-a transformat in asociacie. Acest fapt a facut ca forumul sa incheie contracte de colaborare cu o groaza de magazine si service-uri. Gasesti pe CF foarte multe magazine cu piese OEM si aftermarket. Trebuie doar sa ceri o oferta de pret si raspunsul si cotatia o primesti foarte repede. Daca te inscrii si in asociatie, la unele dintre firme beneficiezi si de reduceri la piese, manopera, etc.
Si da, @Bunicul, pe CF exista si sectiunea "Alte marci" la care poti deschide discutii si despre alte marci. Si la profil, iti poti trece masina care o detii, chiar daca nu este Opel. Si poti sa si vinzi o alta masina, chiar daca nu este Ford. Cenzura este mai moderata decat pe acest forum.
Eu ca membru destul de vechi pe acest forum, chiar daca detin o alta marca de masina, faptul ca aici nu o pot pune la vanzare, este cam discriminatoriu.
In al doilea rand, ce spui despre CF nu o consider decat o rautate. Ca si CO, CF este tot o comunitate de pasionati, facuta pentru a ne acorda ajutor unii altora. Probabil faptul ca accesezi acel forum pentru prima oara, structura sa un pic diferita de cea a acestui forum te-a facut sa spui ce ai spus.
Ca membru destul de vechi pe acel forum, iti spun sincer ca am gasit de fiecare data ajutor cand aveam nevoie. Sunt o groaza de oameni de treaba si acolo, ca si aici de altfel si un ajutor iti garantez ca o sa gasesti intotdeauna.
Pentru piese, jante si ce mai ai nevoie, trebuie ca si aici sa cauti si ...sa astepti. Jantele de obicei sunt la mare cautare, trebuie sa astepti ocazia.
Despre piese, imi pare rau sa o spun, pe CF le gasesti chiar mult mai repede decat aici. CF a avansat un pic fata de acest forum si s-a transformat in asociacie. Acest fapt a facut ca forumul sa incheie contracte de colaborare cu o groaza de magazine si service-uri. Gasesti pe CF foarte multe magazine cu piese OEM si aftermarket. Trebuie doar sa ceri o oferta de pret si raspunsul si cotatia o primesti foarte repede. Daca te inscrii si in asociatie, la unele dintre firme beneficiezi si de reduceri la piese, manopera, etc.
Si da, @Bunicul, pe CF exista si sectiunea "Alte marci" la care poti deschide discutii si despre alte marci. Si la profil, iti poti trece masina care o detii, chiar daca nu este Opel. Si poti sa si vinzi o alta masina, chiar daca nu este Ford. Cenzura este mai moderata decat pe acest forum.
Eu ca membru destul de vechi pe acest forum, chiar daca detin o alta marca de masina, faptul ca aici nu o pot pune la vanzare, este cam discriminatoriu.
- DeejayB
- OP
- 114 mesaje
- din 13 Mar 2011
- Astra 2000 Y17DT
- Bucuresti
DeejayB
- Mesaj Privat