- Adrian Cosma
- OP
- 272 mesaje
- din 07 Aug 2012
- Astra 2003 Y17DT
- Constanta
Adrian Cosma
- Mesaje scrise: 272
- Masina: Astra 2003 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Aug 2012
- Mesaj Privat
- ssergiiu
- **
- 429 mesaje
- din 16 Dec 2011
- Vectra 1997 x18xe
- Timis
ssergiiu
- Mesaje scrise: 429
- Masina: Vectra 1997 x18xe
- Cont inregistrat: 16 Dec 2011
- Mesaj Privat
- Adrian Cosma
- OP
- 272 mesaje
- din 07 Aug 2012
- Astra 2003 Y17DT
- Constanta
Adrian Cosma
- Mesaje scrise: 272
- Masina: Astra 2003 Y17DT
- Cont inregistrat: 07 Aug 2012
- Mesaj Privat
ionutblv
- Mesaje scrise: 14
- Masina:
- Cont inregistrat: 31 Jul 2009
- Mesaj Privat
CARAIVAN
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 22 Jun 2013
- Mesaj Privat
Nu este cazul Opel-itilor. Soferii "smecheri"se regasesc la volanul Be Me Weurilor .Obligatoriu ceafa lata și sabia asezata la lunetã sa o vada fraieri.Daca nu stie sa"ceteste"sau scrie,cu atat mai bine.In oraselul in care locuiesc ,dacã nu esti beat la volan inseamna ca ești bolnav.Politia....ce politie ,unu este finu,altul e cumatrul...
Mai grav e ca si "oficialii" orasului circula in aceiasi stare.Si poliția le acopera "parcarile" în si peste alte masini.Eu nu am curaj sa parchez in prima pozitie sau ultima din parcare. "Baieti"cand pleca din parcare mai pleca si prin "frecare"cu alte masini. La mine e ca la tara...e bine sa nu te certi cu primarul,preotul si politistul. Daca ai facut-o...mutate.
Mai grav e ca si "oficialii" orasului circula in aceiasi stare.Si poliția le acopera "parcarile" în si peste alte masini.Eu nu am curaj sa parchez in prima pozitie sau ultima din parcare. "Baieti"cand pleca din parcare mai pleca si prin "frecare"cu alte masini. La mine e ca la tara...e bine sa nu te certi cu primarul,preotul si politistul. Daca ai facut-o...mutate.