uite hai ca sa va zic , desi e cam devreme
in masina cu pricina se aflau 4 ,,cetateni'' (vb lu' M. Badea) toti de etnie roma + piranda de rigoare
''respectivul'' a depasit coloana de masini care se intindea pe cca 2-300m ( ca deh el era mai destept ca toti) , apoi a intrat in intersectie unde trebuia sa dea si prioritate , a vrut sa imi taie mie fata sa o ia inainte , nu l-am lasat , motiv pt care ,,respectivul'' a decis sa mearga lipit de bara spate a masinii mele , iar in momentul cand am fost nevoit sa pun frana fiindca , repet , se mergea bara la bara , ,,respectivul'' m-a si lovit .
Cel putin daca faci una ca asta ( sa mergi lipit unul de altul) macar s-o faci cu cap si bagare de seama - parerea mea .
Prin urmare m-am dat jos sa-mi constat avariile produse , moment in care am fost agresat atat verbal cat si (aproape) fizic atat eu cat si colegul meu.
NU am dat curs acestei polemici ca sa zic asa si m-am dus la politie . Bineinteles ca ,,ROMII'' (sa nu le zic in alt fel) NU AU MERS . Acum astept sa ia politia "masurile de rigoare" .
PROBLEMA lor care este : atat eu cat si colegul meu ( MEDICI fiind) am decis sa mergem la IML sa ne luam Certificat Medico-Legal pt vatamare corporala (minora) .
DAR nu as vrea sa ajung atat de departe cu ei si sa ma complic , eu in primul rand , ci as vrea doar sa ma despagubeasca , adica sa imi ia alta bara spate si atat sau asigurarea , deoarece am impresia ca aceasta nu mai sta cum trebuie .
DE ACEEA fac apel pe aceasta cale ca respectivul daca va vedea acest mesaj sa ma contacteze aici sau pe pm sau si mai bine sa mearga la Politia Rutiera din str. Campia Islaz .
Sau daca voi colegi de pe forum aveti cunostinte despre acest ''individ'' va rog acelasi lucru (detalii aici sau pm).
Repet fac acest lucru deoarece nu vreau sa ma complic eu sau sa le fac lor probleme sub nici o forma.
DAR...
multumesc anticipat pt orice fel de sprijin sau sugestie