lovindu-ma de incompetenta domnilor de la service, as vrea sa pot intelege ce se intampla cu masina mea si de ce dupa 45000 km a inceput sa "fluiere" (sau poate "suiera")... imi este cam greu sa definesc acest zgomot.
Descrierea problemei:
Masina Opel Astra Enjoy Sedan, 2008.
1.7 motorina, 74 kw.
Stadiul actual: 46000 km
La acceleratie, intre 1900-2000 rpm, se aude acest zgomot (chiar si pe loc, si in trafic).
Oricum, am fost cu masina la service in ultimele 5 saptamani anuntand mai multe probleme, printre care si acest "fluierat".
Celelalte probleme au fost rezolvate (sau cel putin asa pare la drum in oras) dupa 4 drumuri la service (acesta lipsa de interes a celor de la service pt rezolvarea problemelor nu o voi comenta aici), insa "flueiratul" este in continuare prezent.
Sustinand aceasta problema, pana la urma, "inginerul" de garantii de la service a urcat in masina: a apasat de 2 ori pe acceleratie si a tras concluzia: "Este un zgomot normal. Este de la turbo".
Si aici intervine nemultumirea mea: daca este normal, de ce nu facea zgomot de la 0 km? Inseamna ca la inceput nu a functionat bine, si abia acum a inceput sa functioneze bine? 😶
Cum se poate da verdictul ca este ok, cand acest zgomot se aude foarte bine din masina cu geamurile inchise?

As vrea sa va rog sa imi spuneti si mie care ar putea fi cauzele, si daca v-ati confruntat cu aceasta problema?
Ce pot face mai departe?
Va multumesc.
A