sipos11
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 2000
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Dec 2007
- Mesaj Privat
Salut, am si eu o plroblema , am un Opel Astra 1.7 DTI caravan fabricat in 2000. Nu stiu ce are cand il accelerez scoate un sunet ca si o bataie la motor dupa ce se aprinde becul de la emisia de gaze nu ma nu mai suna plus ca mi se opreste motorul in timpul mersului .... care o fi problema..... ... am mai citit pe forumuri si ziceau multi ca e de la EGR ..l-am dat jos l-am curatat si tot asa face .. Multumesc anticipat.
- Mifares
- **
- 144 mesaje
- din 06 Oct 2009
- Corsa 2001 Y17DT
- Botosani
Mifares
- Mesaje scrise: 144
- Masina: Corsa 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 06 Oct 2009
- Mesaj Privat
sipos11
- Mesaj Privat
sipos11
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
anaconda
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra 1993 c18nz
- Cont inregistrat: 20 Aug 2009
- Mesaj Privat
Salut,am o problema de vreo 3 saptamani,se aude dar nu tot timpul un huruit in timpul mersului si la viteza mica si la mare,am intrebat mai multi mecanici dar ei tot o dau ca am cauciucuri de iarna si de aia ar fi,dar eu le am de 6 luni si nu mi-a facut pana acum asa ceva,beleaua este ca nu se aude tot timpul de regula cand o las pe liber,dar si in timp ce o accelerez.precizez ca am schimbat si discurile de frana si rulmentii,dar tot degeaba. Va rog mult daca poate sa imi dea cineva un sfat sau poate ca a avut aceeasi problema,ca sunt disperat nu stiu ce sa-i mai fac. Va multumesc!
anaconda
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra 1993 c18nz
- Cont inregistrat: 20 Aug 2009
- Mesaj Privat
anaconda a scris:Salut,am o problema de vreo 3 saptamani,se aude dar nu tot timpul un huruit in timpul mersului si la viteza mica si la mare,am intrebat mai multi mecanici dar ei tot o dau ca am cauciucuri de iarna si de aia ar fi,dar eu le am de 6 luni si nu mi-a facut pana acum asa ceva,beleaua este ca nu se aude tot timpul de regula cand o las pe liber,dar si in timp ce o accelerez.precizez ca am schimbat si discurile de frana si rulmentii,dar tot degeaba. Va rog mult daca poate sa imi dea cineva un sfat sau poate ca a avut aceeasi problema,ca sunt disperat nu stiu ce sa-i mai fac.
A uitat sa va zic ca mi se aude numai la roata stanga.
VA MULTUMESC!
- Mifares
- **
- 144 mesaje
- din 06 Oct 2009
- Corsa 2001 Y17DT
- Botosani
Mifares
- Mesaje scrise: 144
- Masina: Corsa 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 06 Oct 2009