- loghinrazvan
- OP
- 11 mesaje
- din 11 Feb 2009
- Neamt
loghinrazvan
- Mesaje scrise: 11
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Feb 2009
- Mesaj Privat
Vectra C 2006
Salutare, am 2 probleme, poate un veteran le stie rezolvarea; am dat o "cautare" dar imi arata orice in afara subiectului
1- rotita centrala/clima din consola pt alegerea temperaturii; pana la 20 grade functioneaza (variaza tempoeratura in funtie de ceea ce aleg) apoi am o zona moarta intre 20 si 26 de grade unde nu incalzeste nimic(daca aleg de ex. 24 grade imi baga aer normal, neincalzit).
pt mine e o mare problema pe timp de iarna pt ca nu vreau sa inghet dar nici sa ma bronzez in masina la peste 26 de grade
2- reglajul oglinzilor din consola portierei stanga:
aleg sa reglez oglinda dreapta dar cand ma joc cu pozitionarea se misca ambele oglinzi stanga/dreapta simultan. apoi aleg sa reglez doar stanga si functioneaza doar stanga. deci eu ca sa fac o reglare a oglinzior am o procedura gen: aleg dreapta si se regleaza ambele (urmaresc dreapta) apoi aleg stanga pt a pozitiona stanga. banuiesc un contact imperfect, recunosc ca nu am deschis sa ma uit (motivul e ca vreau sa vad daca a mai patit cineva asa inainte de a baga surubelnita in masina)
multumesc anticipat. dau OBR - trimiteti o copie a bonului scanata pe pm si primiti banii prin posta
Salutare, am 2 probleme, poate un veteran le stie rezolvarea; am dat o "cautare" dar imi arata orice in afara subiectului
1- rotita centrala/clima din consola pt alegerea temperaturii; pana la 20 grade functioneaza (variaza tempoeratura in funtie de ceea ce aleg) apoi am o zona moarta intre 20 si 26 de grade unde nu incalzeste nimic(daca aleg de ex. 24 grade imi baga aer normal, neincalzit).
pt mine e o mare problema pe timp de iarna pt ca nu vreau sa inghet dar nici sa ma bronzez in masina la peste 26 de grade
2- reglajul oglinzilor din consola portierei stanga:
aleg sa reglez oglinda dreapta dar cand ma joc cu pozitionarea se misca ambele oglinzi stanga/dreapta simultan. apoi aleg sa reglez doar stanga si functioneaza doar stanga. deci eu ca sa fac o reglare a oglinzior am o procedura gen: aleg dreapta si se regleaza ambele (urmaresc dreapta) apoi aleg stanga pt a pozitiona stanga. banuiesc un contact imperfect, recunosc ca nu am deschis sa ma uit (motivul e ca vreau sa vad daca a mai patit cineva asa inainte de a baga surubelnita in masina)
multumesc anticipat. dau OBR - trimiteti o copie a bonului scanata pe pm si primiti banii prin posta
biela-manivela- Suspendat
- 2,900 mesaje
- din 25 Nov 2007
- Vectra 2003 Z18XE
- Ialomita
biela-manivela- Mesaje scrise: 2,900
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Nov 2007
- Mesaj Privat
- sebi4fc
- 1,564 mesaje
- din 06 Apr 2009
- Vectra 2005 Z19DT
- Cluj
sebi4fc
- Mesaje scrise: 1,564
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 06 Apr 2009
- Mesaj Privat
- CristianTM
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,710
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
- jojo
- 944 mesaje
- din 08 Sep 2007
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
jojo
- Mesaje scrise: 944
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 08 Sep 2007
- Mesaj Privat
- sebi4fc
- 1,564 mesaje
- din 06 Apr 2009
- Vectra 2005 Z19DT
- Cluj
sebi4fc
- Mesaje scrise: 1,564
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 06 Apr 2009
- Mesaj Privat
CristianTM a scris:
Poate are masina cu volan pe dreapta si atunci a scris bine
CristianTM.
sebi4fc a scris:2. cand reglezi partea stanga se regleaza automat si partea dreapta si apoi partea dreapta o poti regla singura u ai scris exact pe invers asa e la toate stai linistit atat ca dor inversde cum aiscris tu.
CristianTM.
Bine zici la asta nu m-am gandit
- loghinrazvan
- OP
- 11 mesaje
- din 11 Feb 2009
- Neamt
loghinrazvan
- Mesaje scrise: 11
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Feb 2009
- Mesaj Privat
sebi4fc a scris:
CristianTM a scris:
CristianTM.
sebi4fc a scris:2. cand reglezi partea stanga se regleaza automat si partea dreapta si apoi partea dreapta o poti regla singura u ai scris exact pe invers asa e la toate stai linistit atat ca dor inversde cum aiscris tu.
CristianTM.
sau depinde din ce parte privesti masina
ms pt raspunsuri dar la prima nu m-am lamurit, la temperatura scazuta in masina refuza sa incalzeasca sa zicem la 24
- kaiser
- **
- 271 mesaje
- din 17 Oct 2007
- Vectra 2006 Z19DT
- Bucuresti
kaiser
- Mesaje scrise: 271
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 17 Oct 2007
- Mesaj Privat