KLU
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Frontera 1994
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Jan 2012
- Mesaj Privat
Salutare,
mi-am luat de curand un Frontera de 2000 sport din 94 si in viitorul apropiat am de facut drumuri lungi in Europa. ma gandeam sa instalez o instalatie GPL. nu stiu unde as putea gasi un raport pret-calitate bun si daca investitia merita. pana acum cei de la http://www.prosperanta.ro/m...-gpl-recomandari/ mi-au dat cel mai bun pret 2150 ron. vreau sa pun instalatia inainte sa fac actele pe numele meu , adica sa fac identificare si omologare in aceeasi programare RAR. am putin timp la dispozitie...
va rog , sfaturi, idei...
Multam!
mi-am luat de curand un Frontera de 2000 sport din 94 si in viitorul apropiat am de facut drumuri lungi in Europa. ma gandeam sa instalez o instalatie GPL. nu stiu unde as putea gasi un raport pret-calitate bun si daca investitia merita. pana acum cei de la http://www.prosperanta.ro/m...-gpl-recomandari/ mi-au dat cel mai bun pret 2150 ron. vreau sa pun instalatia inainte sa fac actele pe numele meu , adica sa fac identificare si omologare in aceeasi programare RAR. am putin timp la dispozitie...
va rog , sfaturi, idei...
Multam!
- Band1T
- **
- 422 mesaje
- din 16 Nov 2009
- Astra 2000 X17DTL
- Brasov
Band1T
- Mesaje scrise: 422
- Masina: Astra 2000 X17DTL
- Cont inregistrat: 16 Nov 2009
- Mesaj Privat
GPL se merita daca faci macar 20 000 km pe an....
si da, se va amortiza in maxim 2 ani.
va creste si valoarea masinii, si va fi mai usor de revandut in viitor.
e buna ideea ta ca sa pui intai gpl si apoi sa o treci pe nume. asa trebe sa faci!
despre pret....nu stiu ce sa zic, la banii aia ar trebui sa fie instalatie secventiala.
si daca e instalatie secventiala = merita banii.
bafta!
si da, se va amortiza in maxim 2 ani.
va creste si valoarea masinii, si va fi mai usor de revandut in viitor.
e buna ideea ta ca sa pui intai gpl si apoi sa o treci pe nume. asa trebe sa faci!
despre pret....nu stiu ce sa zic, la banii aia ar trebui sa fie instalatie secventiala.
si daca e instalatie secventiala = merita banii.
bafta!
KLU
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Frontera 1994
- Cont inregistrat: 22 Jan 2012
- Mesaj Privat
- stelea
- 1,721 mesaje
- din 19 Nov 2006
- Frontera 1996
- Dambovita