Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  • duma_ionut2000

• Mesaje scrise: 13
  • Masina: Astra 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Dec 2008

• Mesaj Privat
detin si eu un opel astra 2.0 tdi si in momentul in care tre sa intre turbo se aude un sunet ciudat, bineinteles turbo mnu intra!ideea e ca mnu scoate fum si motoru merge rotund in relantiu!
cum e d asteptat fara turbo , masina mnu mai are acceasi putete si sprint ca si inainte!
daca puteti sami dati un sfat!ce sa fac!care sa fie oare problema?so fi dus turbo?e altceva?
multumesc anticipat! 😳
Skip ads

• gabipopescu

• Mesaje scrise: 5
  • Masina: Astra 2001 y 2.0 dth
  • Cont inregistrat: 18 Jun 2007

• Mesaj Privat
duma_ionut2000 a scris:detin si eu un opel astra 2.0 tdi si in momentul in care tre sa intre turbo se aude un sunet ciudat, bineinteles turbo mnu intra!ideea e ca mnu scoate fum si motoru merge rotund in relantiu!
cum e d asteptat fara turbo , masina mnu mai are acceasi putete si sprint ca si inainte!
daca puteti sami dati un sfat!ce sa fac!care sa fie oare problema?so fi dus turbo?e altceva?
multumesc anticipat! 😳

dar fuge mai tare de 90-100km/h?
daca nu eu aveam aceiasi problema . imi tot spalam motorulul cand am adus-o si se ardea o piesa care este pe langa turbo. este o electro-valva
  • bazare

• Mesaje scrise: 2,319
  • Masina: Astra 2002 y17dt
  • Cont inregistrat: 25 Nov 2008

• Mesaj Privat
verifica furtunasele sa nu fie vre-unu crapat si desfa colierul de la turbo si vezi cum se misca palele- daca se misca, daca are joc. Daca nici asa nu ii dai de cap mergi la un tester si fa testul in mers. Numai bine!
  • fan_florea

• Mesaje scrise: 627
  • Masina: Astra 2001 Y17 DT
  • Cont inregistrat: 30 Sep 2007

• Mesaj Privat
Verifica ectrovalvele de la vacum , furtunasele , evantual wastegate-ul daca lucreaza ....sau eventual sa nu fie din debitmetru ( eu asa am patit )
  • mariusvtm

• Mesaje scrise: 10
  • Masina: Astra 2002 y20dth
  • Cont inregistrat: 22 Mai 2009

• Mesaj Privat
pune turbina pe direct si daca merge turbina asa, atunci schimba electrovalva din stanga turbinei
  • Virinel

• Mesaje scrise: 319
  • Masina: Insignia 2015 B20DTH
  • Cont inregistrat: 16 Aug 2007

• Mesaj Privat
mariusvtm a scris:pune turbina pe direct si daca merge turbina asa, atunci schimba electrovalva din stanga turbinei

Salut,

Ce inseama asta? cum se poate pune pe direct?

Multumesc.
  • mariusvtm

• Mesaje scrise: 10
  • Masina: Astra 2002 y20dth
  • Cont inregistrat: 22 Mai 2009

• Mesaj Privat
electrovana din stanga turbinei are o intrari si o iesire spre turbina (2 furtunase care fac vacum) scoti intrare din electrovana si iesiresi le mufezi intre ele asta e doar proba turbinei daca functioneaza ,dar nu merge cu masina asa ca strici turbina
daca ai nevoie de electrovana am eu de vanzare
spor la treba 😎
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR