Ai uitat parola?

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Service-uri
  • andy_beb

• Mesaje scrise: 53
  • Masina: Vectra 2005 1.9 GTS
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Apr 2008

• Mesaj Privat
Astept service-uri unde pot face o directie la masina, chiar si service-uri unde sa nu calc....multumesc all anticipat!
Skip ads

• ChaOs

• Mesaje scrise: 38
  • Masina: Astra 2010 1.7 cdti
  • Cont inregistrat: 26 Jul 2009

• Mesaj Privat
andy_beb a scris:Astept service-uri unde pot face o directie la masina, chiar si service-uri unde sa nu calc....multumesc all anticipat!

Salut ! Strada Despot Vodã, nr. 46-48 Sector: 2 Telefon: 212.44.62; 610.57.68; 0722.366.499 Mai exact la Lizeanu.Eu am facut directia acum 2 ani si nu am avut nimic de reprosat.
  • andy_beb

• Mesaj Privat
ms mult. lucrezi cumva acolo, de ai atatea date? ms inca odata!
  • gobelu

• Mesaje scrise: 975
  • Masina: Astra 2002 z16xe
  • Cont inregistrat: 01 Jan 2009

• Mesaj Privat
Exact langa liceul de la piata Galati am gasit 1 mai ieftin cu 30 ron decat in alte parti.Si au lucrat si bine baietii.E si patronu tot timpul acolo.
  • andy_beb

• Mesaj Privat
ms mult de tot! ai idee mai exact pe unde-i, sau cum se numeste?
  • gobelu

• Mesaj Privat
E pe b-dul Dacia,pana in piata Gemeni langa liceu.Cum vii de pe Mosilor de ex e pe dreapta la primul semafor.Mai e acolo langa si o vulcanizare.Pret 70 de ron.Atat era acum 2 luni,nu cred ca s-a modificat pretul.
  • andy_beb

• Mesaj Privat
gobelu a scris:E pe b-dul Dacia,pana in piata Gemeni langa liceu.Cum vii de pe Mosilor de ex e pe dreapta la primul semafor.Mai e acolo langa si o vulcanizare.Pret 70 de ron.Atat era acum 2 luni,nu cred ca s-a modificat pretul.

ms mult! o sa incerc maine dim!
  • ChaOs

• Mesaj Privat
eu nu lucrez acolo dar mereu cand am avut ceva de facut am fost acolo ca a fost de directie sau schimbat articulatie sau de pus pe tester am fost acolo.iar toate datele le-am luat dupa net stiam cum se numeste firma arpopo e ok si service-ul de la piata galati.
  • andy_beb

• Mesaj Privat
ChaOs a scris:eu nu lucrez acolo dar mereu cand am avut ceva de facut am fost acolo ca a fost de directie sau schimbat articulatie sau de pus pe tester am fost acolo.iar toate datele le-am luat dupa net stiam cum se numeste firma

ms mult, o sa dau un tel sa vad care sunt preturile si treburile si pe acolo!
  • andy_beb

• Mesaj Privat
e cam aiurea ala langa liceu si am renuntat, m-am dus pe Despot Voda cam prea scump sper sa fie bine, ca asa pe drumuri curbate si viteza mica nu-mi dau seama cat e de buna directia. despre tester, au tester de cacat, pt masinile mai noi e la vrajeala testerul lor! testerul 70 si directia pt jante de 17, 170 ron geometria! scump jepcarii!
  • dumitru florin

• Mesaje scrise: 742
  • Masina: Vectra 2004 Y22DTR
  • Cont inregistrat: 11 Jul 2008

• Mesaj Privat
La AutoSoft fac o treaba excelenta..am fost multumit
  • andy_beb

• Mesaj Privat
dumitru florin a scris:La AutoSoft fac o treaba excelenta..am fost multumit

ms mult! am rezolvat-o cu directia [pe Despot Voda( dar mi s-a parut cam scump 170), si cu testerul am mers la MaiAndrei de pe forum, care m-a lamurit f bine,ceea ce recomand si altora care au nevoie de un tester!
  • dumitru florin

• Mesaje scrise: 742
  • Masina: Vectra 2004 Y22DTR
  • Cont inregistrat: 11 Jul 2008

• Mesaj Privat
Mai andrei chiar stie ceea ce face? nu esti singurul care o spune....
  • ChaOs

• Mesaj Privat
andy_beb a scris:
dumitru florin a scris:La AutoSoft fac o treaba excelenta..am fost multumit

ms mult! am rezolvat-o cu directia [pe Despot Voda( dar mi s-a parut cam scump 170), si cu testerul am mers la MaiAndrei de pe forum, care m-a lamurit f bine,ceea ce recomand si altora care au nevoie de un tester!

nu stiu ce sa zic intradevar cam scumpulet 170 ron ...Chiar sa fie cauza ca aveai jenti pe 17? 😶 eu am dat 90 ron acu nu mai stiu cat timp 2 ani? si de atunci nu am avut problema abea acum tre sa ma duc si eu sa o refac ca imi scartie la viraje stranse.despre testere cunosc pe cineva in pantelimon-cartieru 23 august mai exact pe langa cora pantelimon cu 50 ron. a fost fratimiu cu un 525 d si atat i-a luat!
  • gobelu

• Mesaj Privat
andy_beb a scris:e cam aiurea ala langa liceu si am renuntat, m-am dus pe Despot Voda cam prea scump sper sa fie bine, ca asa pe drumuri curbate si viteza mica nu-mi dau seama cat e de buna directia. despre tester, au tester de cacat, pt masinile mai noi e la vrajeala testerul lor! testerul 70 si directia pt jante de 17, 170 ron geometria! scump jepcarii!

E cam aiurea ala de langa liceu pt ca nu au termopane si un garaj mare cu multi angajati care sa se fataie p-acolo imbracati in salopete cu logoul firmei.Dar asta se reflecta in pret,nu?70 de ron eu zic ca e un pret rezonabil.Si asta la jenti de 16".Iar sculele sunt ok.Mie mi-a placut ca era patronul acolo tot timpul si avea grija ca cei care lucrau la masina sa-si faca treaba bine.
  • andy_beb

• Mesaj Privat
gobelu a scris:
andy_beb a scris:e cam aiurea ala langa liceu si am renuntat, m-am dus pe Despot Voda cam prea scump sper sa fie bine, ca asa pe drumuri curbate si viteza mica nu-mi dau seama cat e de buna directia. despre tester, au tester de cacat, pt masinile mai noi e la vrajeala testerul lor! testerul 70 si directia pt jante de 17, 170 ron geometria! scump jepcarii!

E cam aiurea ala de langa liceu pt ca nu au termopane si un garaj mare cu multi angajati care sa se fataie p-acolo imbracati in salopete cu logoul firmei.Dar asta se reflecta in pret,nu?70 de ron eu zic ca e un pret rezonabil.Si asta la jenti de 16".Iar sculele sunt ok.Mie mi-a placut ca era patronul acolo tot timpul si avea grija ca cei care lucrau la masina sa-si faca treaba bine.

eu nu m-am riscat, dupa cum am vazut cu oamenii aia, m-au cam inspaimantat, deja era a 2-a oara pt direcit si nu mai vroiam sa ajung si a 3-a oara... na fieacare cu ale lui! 😃
Skip ads

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Service-uri

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR