- selberg
- OP
- 128 mesaje
- din 29 Apr 2008
- Suceava
selberg
- Mesaje scrise: 128
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2008
- Mesaj Privat
Salut.am fost astazi si am cumparat doua cauciucuri good year hydragrip.am ers la vulcanizare si le-am montat.ce ma nelamureste este ca a trebuit sa puna cam mult plumb.in jur de 60 de grame.ca sa echilibreze roata.janta a fost verificata fara cauciuc si a trebuit doar 5 grame de plumb ca sa o echilibreze.cel de la vulcanizare spune ca ar fii un defect din cauciuc.as dorii sa stiu cam care ar fii limita de incarcare cu plumb a unei roti.cat de mult se poate pune pana sa devina periculos?
- dumitru florin
- 742 mesaje
- din 11 Jul 2008
- Vectra 2004 Y22DTR
- Alta tara
dumitru florin
- Mesaje scrise: 742
- Masina: Vectra 2004 Y22DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jul 2008
- Mesaj Privat
Limita din ce stiu eu ar fi maxim 60g.
Janta se echilibreaza cu cauciucul pe ea,nu fara
Si jantele noi pot cere mult plumb sa stii......eu mi-am luat nijte jante originale opel dar sh....una din ele a cerut 95 g si merge bine masina..
Inca o treaba..daca cere mult plumb..se mai roteste cauciucul pe janta un pic pt ca poate sa fi prins aiurea...
Janta se echilibreaza cu cauciucul pe ea,nu fara
Si jantele noi pot cere mult plumb sa stii......eu mi-am luat nijte jante originale opel dar sh....una din ele a cerut 95 g si merge bine masina..
Inca o treaba..daca cere mult plumb..se mai roteste cauciucul pe janta un pic pt ca poate sa fi prins aiurea...