bebix
- Mesaje scrise: 10
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jul 2009
- Mesaj Privat
Buna, sunt nou pe forum si m-am gandit ca poate ma ajutati si pe mine daca banuiti care ar fi problema la faruri, cand dau faza scurta face contact si pe lunga fara sa o pun, dar faza lunga merge normal daca o pun, problema ii ca nu pot circula asa ca inebunesc pe ceilalti in trafic cu " flesuri" , un pic ating maneta si face contact . PS: am schimbat maneta dar tot asa face, poate un surt pe undeva o fi . mai bine nu mi_ar merge faza lunga si n-as mai avea probleme cu faza lunga si de multe ori evit sa semnalizez pentru a nu atinge maneta ca iar trece pe lunga. MUltumesc.
- al3xtrana
- 517 mesaje
- din 19 Jun 2008
- Dolj
al3xtrana
- Mesaje scrise: 517
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Jun 2008
- Mesaj Privat
sylva90
- Mesaje scrise: 69
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jun 2009
- Mesaj Privat
- BuBuFaM
- 970 mesaje
- din 20 Jun 2008
- Corsa 2001 Z10XE
- Timis
BuBuFaM
- Mesaje scrise: 970
- Masina: Corsa 2001 Z10XE
- Cont inregistrat: 20 Jun 2008
- Mesaj Privat
- marius1998
- **
- 113 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Vectra 1997 x20xev
- Brasov
marius1998
- Mesaje scrise: 113
- Masina: Vectra 1997 x20xev
- Cont inregistrat: 14 Oct 2007
- Mesaj Privat
bebix
- Mesaje scrise: 10
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jul 2009
- Mesaj Privat
sss
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Nov 2008
- Mesaj Privat
cine ma ajuta si pe mine?
am o astra g y17dt cu xenoane din fabrica pe faza scurta si de ieri nu i-mi mai merge xenonul pe stanga si nici faza lunga stanga dreapta. becurile la faza lunga nu sunt arse pt ca in momentul cand dau flashuri merg ambele becuri. nu ma prea pricep dar inclin sa cred ca e o eroare ceva , un releu ceva. spuneti-mi si mie unde sa ma uit pana sa ma duc la un service sa ma jupoaie de bani. si cum un ghinoin nu vine niciodata singur m-am apucat sa ma uit la sigurante sa vad daca e de acolo si am inceput sa scot din ele si binenteles ca acum i-mi cere si codul cd-ului care nu-l am si nu i-mi mai merge nici ridicarea geamuilor singure fara sa tin mana pe buton. acum pana se ridica geamul sus trebuie sa tin butonul apasat. cate din problemele astea pot sa le rezolv eu acasa?
multumesc!
am o astra g y17dt cu xenoane din fabrica pe faza scurta si de ieri nu i-mi mai merge xenonul pe stanga si nici faza lunga stanga dreapta. becurile la faza lunga nu sunt arse pt ca in momentul cand dau flashuri merg ambele becuri. nu ma prea pricep dar inclin sa cred ca e o eroare ceva , un releu ceva. spuneti-mi si mie unde sa ma uit pana sa ma duc la un service sa ma jupoaie de bani. si cum un ghinoin nu vine niciodata singur m-am apucat sa ma uit la sigurante sa vad daca e de acolo si am inceput sa scot din ele si binenteles ca acum i-mi cere si codul cd-ului care nu-l am si nu i-mi mai merge nici ridicarea geamuilor singure fara sa tin mana pe buton. acum pana se ridica geamul sus trebuie sa tin butonul apasat. cate din problemele astea pot sa le rezolv eu acasa?
multumesc!