- daniel_aoe
- OP
- 648 mesaje
- din 17 Sep 2008
- Vectra 2007 Z18XER
- Bucuresti
daniel_aoe
- Mesaje scrise: 648
- Masina: Vectra 2007 Z18XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Sep 2008
- Mesaj Privat
Am schimbat toata directia fata (capete de bara, amortizoare, o gramada de bucsi, etc) si la roata stanga fata, cand virez aproape de maxim, se aude un scartait puternic, ca si cum as merge prin derapaj. Mecanicul a spus ca nu a facut unghiul de fuga pt. ca nu are dotarea necesara, dar totusi, daca masina nu trage stanga/dreapta pe drum drept se poate sa fie doar din reglajul ungiului de fuga? Am garantie si pot sa ma duc peste el, dar ar trebui sa stiu ce sa-i cer.
Multumesc, vreau raspunsuri din experienta dvs. Masina principala a casei este Opelul, dar pt. siguranta sotiei care conduce aceasta masina numai in Bucuresti, cu copii dus/intors de la scoala/activitati, va rog sa-mi dati niste sfaturi.
Multumesc, vreau raspunsuri din experienta dvs. Masina principala a casei este Opelul, dar pt. siguranta sotiei care conduce aceasta masina numai in Bucuresti, cu copii dus/intors de la scoala/activitati, va rog sa-mi dati niste sfaturi.
- pentea
- **
- 403 mesaje
- din 23 Jul 2007
- Astra 1994 c20ne
- Bihor
pentea
- Mesaje scrise: 403
- Masina: Astra 1994 c20ne
- Cont inregistrat: 23 Jul 2007
- Mesaj Privat
- daniel_aoe
- OP
- 648 mesaje
- din 17 Sep 2008
- Vectra 2007 Z18XER
- Bucuresti
daniel_aoe
- Mesaj Privat
Mi-a crescut tensiunea la 20 . Dupa ce am bagat 1.600 Ron in ia (cam tot ce inseamna directie, filtre, ulei, placute, etc) sa trebuiasca sa schimb si pompa servo? Are 65.000 KM. O vand, trimit nevasta si copii cu taxiul si iau amanta, ca ies mai ieftin.
Alte sfaturi? (nu ce ochi si caroserie sa aiba amanta)
Alte sfaturi? (nu ce ochi si caroserie sa aiba amanta)
- cozmino
- 992 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Corsa 2014
- Bucuresti
cozmino
- Mesaje scrise: 992
- Masina: Corsa 2014
- Cont inregistrat: 13 Mar 2007
- Mesaj Privat
Avand in vederea descrierea facuta eu inteleg ca scartaitul e provocat de anvelopa/e. Este asa sau nu ? Scartaitul se aude in mers la viraje sau si pe loc ?
Daca se aude si pe loc eu tind sa cred ca e fulia(rola) de la alternator.
Salta capota si pune sotia sa vireze volanul pana la acel punct cand se aude zgomotul. Incearca sa depistezi zona din care vine .
Nu te intreb dar banuiesc ca nivelul lichidului de servo e ok.
Daca se aude si pe loc eu tind sa cred ca e fulia(rola) de la alternator.
Salta capota si pune sotia sa vireze volanul pana la acel punct cand se aude zgomotul. Incearca sa depistezi zona din care vine .
Nu te intreb dar banuiesc ca nivelul lichidului de servo e ok.
- kapp
- **
- 359 mesaje
- din 17 Apr 2006
- Astra 2000 y20dth
kapp
- Mesaje scrise: 359
- Cont inregistrat: 17 Apr 2006
- Mesaj Privat
- daniel_aoe
- OP
- 648 mesaje
- din 17 Sep 2008
- Vectra 2007 Z18XER
- Bucuresti
daniel_aoe
- Mesaj Privat
cozmino: Se aude ca si cum anvelopa ar merge derapand. Se aude totusi numai cand virez volanul aproape de maxim spre stanga/dreapta, doar la roata din stanga, si fara sa am viteza. Pur si simplu cand fac o manevra de intoarcere, deci fara viteza.
kapp: scuze, am cautat factura detaliata si nu o am acasa, este la servici. Maine nu merg la servici, pentru ca incerc totusi sa fac ceva cu "supozitorul" , ceva nu este sigur in regula. Joi o sa o scanez si o postez.
Multumesc pentru sfaturi.
kapp: scuze, am cautat factura detaliata si nu o am acasa, este la servici. Maine nu merg la servici, pentru ca incerc totusi sa fac ceva cu "supozitorul" , ceva nu este sigur in regula. Joi o sa o scanez si o postez.
Multumesc pentru sfaturi.
- cozmino
- 992 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Corsa 2014
- Bucuresti
cozmino
- Mesaje scrise: 992
- Masina: Corsa 2014
- Cont inregistrat: 13 Mar 2007
- Mesaj Privat
Geometria trebuie facuta oricum.
Te duci maine la un service si-i faci geometria. Dupa aia o scoti la test drive si vezi cum se comporta. Daca nu esti multumit din diverse motive, incepe sa traga intr-o parte/scartaitul nu a disparut , te intorci la service si ii pui sa verifice/refaca geometria pana iese bine .
Multa bafta !
Te duci maine la un service si-i faci geometria. Dupa aia o scoti la test drive si vezi cum se comporta. Daca nu esti multumit din diverse motive, incepe sa traga intr-o parte/scartaitul nu a disparut , te intorci la service si ii pui sa verifice/refaca geometria pana iese bine .
Multa bafta !
rastafarianul- Suspendat
- 511 mesaje
- din 07 Sep 2006
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
rastafarianul- Mesaje scrise: 511
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 07 Sep 2006
- Mesaj Privat