- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaje scrise: 246
- Masina: Corsa 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Jan 2006
- Mesaj Privat
vi se pare normal?
aseara am oprit la cedeaza trecerea ca sa acord prioritate unuia. din spate a venit un matiz care din neatentie a intrat in mine
in masina mea de 2.5 luni sa inebunesc de draci.
mi-a indoit numarul, pe bara nu se vede nimic, insa se misca.
am fost la politie, am stat 3 ore, pana la 23 aseara.
RCA-ul lui plateste.
acum incepe circul cel mare. eu merg la firma mea de leasing, iau imputernicire.merg apoi cu masina la firma lui de unde a luat RCA-ul, fac constatarea. apoi merg cu masina la service la Opel o repar. apoi merg cu devizul inapoi la firma de asigurare a aluia si dupa 2 saptamani cica imi voi recupera banii...
e normal? eu nevinovat alerg acum, consum timp(nepretuit), bani, nervi.DE CE????? PUR SI SIMPLU E INCREDIBIL. DAR ADEVARAT.
ca sa fie complet circul. cica daca cumva cei de la opel aplica un tarif/ora prea mare(adica devine "nota" grasa) e posibil sa fie probleme cu recuperatul banilor.
aseara am oprit la cedeaza trecerea ca sa acord prioritate unuia. din spate a venit un matiz care din neatentie a intrat in mine
in masina mea de 2.5 luni sa inebunesc de draci.
mi-a indoit numarul, pe bara nu se vede nimic, insa se misca.
am fost la politie, am stat 3 ore, pana la 23 aseara.
RCA-ul lui plateste.
acum incepe circul cel mare. eu merg la firma mea de leasing, iau imputernicire.merg apoi cu masina la firma lui de unde a luat RCA-ul, fac constatarea. apoi merg cu masina la service la Opel o repar. apoi merg cu devizul inapoi la firma de asigurare a aluia si dupa 2 saptamani cica imi voi recupera banii...
e normal? eu nevinovat alerg acum, consum timp(nepretuit), bani, nervi.DE CE????? PUR SI SIMPLU E INCREDIBIL. DAR ADEVARAT.
ca sa fie complet circul. cica daca cumva cei de la opel aplica un tarif/ora prea mare(adica devine "nota" grasa) e posibil sa fie probleme cu recuperatul banilor.
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaje scrise: 616
- Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
- Cont inregistrat: 28 Dec 2005
- Mesaj Privat
- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaj Privat
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 12 Mar 2005
- Mesaj Privat
- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaj Privat
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 12 Mar 2005
- Mesaj Privat
mda... cam nasol...
totusi, spui ca nu ai avarii prea mari, deci, de ce iti faci probleme unde o repari?
e vorba doar de tinichigerie....
iti zic cum am facut eu: m-a lovit unul in spate, mi-a crapat bara si mi-a rupt un suport de bara. i-am luat asigurarea, am aflat cu ce service lucreaza, am fost acolo, am facut dosarul de reparatie, a facut comanda de piese si am plecat. ii sunam la 2-3 zile, iar cand au fost gata (inclusiv bara vopsita), m-am dus, am stat jumate de ora, am semnat o hartie, i-am dat aluia care mi-a montat bara o suta de mii.... si atat..... nu m-a interesat nici cat a costat si nici cat ar fi durat daca lasam masina acolo....
nu ai de ca sa-ti faci probleme nici cu garantia masini.... doar nu se umbla la motor...
totusi, sa fii sigur, suna si la reprezentanta si spune-le....
totusi, spui ca nu ai avarii prea mari, deci, de ce iti faci probleme unde o repari?
e vorba doar de tinichigerie....
iti zic cum am facut eu: m-a lovit unul in spate, mi-a crapat bara si mi-a rupt un suport de bara. i-am luat asigurarea, am aflat cu ce service lucreaza, am fost acolo, am facut dosarul de reparatie, a facut comanda de piese si am plecat. ii sunam la 2-3 zile, iar cand au fost gata (inclusiv bara vopsita), m-am dus, am stat jumate de ora, am semnat o hartie, i-am dat aluia care mi-a montat bara o suta de mii.... si atat..... nu m-a interesat nici cat a costat si nici cat ar fi durat daca lasam masina acolo....
nu ai de ca sa-ti faci probleme nici cu garantia masini.... doar nu se umbla la motor...
totusi, sa fii sigur, suna si la reprezentanta si spune-le....
- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaj Privat
problema e ca masina mea e in leasing. plus garantia.
si nu cred ca se poate sa lucreze orice service.
numarul e indoit tare, iar bara dupa cum am zis se misca daca incerci tu sa o misti. presupun ca are suportul sau cum se cheama, rupt/sarit/desfacut. tocmai ca prob e chiar minora dar nu vreau sa o las asa ca ma trezesc ca intr-o zi "cade" bara. si apoi o platesc eu.
mi-e teama ca nu-mi ramane decat sa alerg in "enspe" locuri...si sa o rezolv asa.
si nu cred ca se poate sa lucreze orice service.
numarul e indoit tare, iar bara dupa cum am zis se misca daca incerci tu sa o misti. presupun ca are suportul sau cum se cheama, rupt/sarit/desfacut. tocmai ca prob e chiar minora dar nu vreau sa o las asa ca ma trezesc ca intr-o zi "cade" bara. si apoi o platesc eu.
mi-e teama ca nu-mi ramane decat sa alerg in "enspe" locuri...si sa o rezolv asa.
- io
- **
- 284 mesaje
- din 18 Jan 2005
- Bucuresti
io
- Mesaje scrise: 284
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jan 2005
- Mesaj Privat
- JURISTU '
- **
- 237 mesaje
- din 31 Mar 2005
- Vectra 2001 Z18XE
- TIMISOARA
JURISTU '
- Mesaje scrise: 237
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 31 Mar 2005
- Mesaj Privat
- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaj Privat
- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaj Privat
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat
Interesant micul gigant cu micul Opel!
Glumesc, e nasol dar astea sunt asigurarile din Ro.Depinde da ce asigurator a avut vinovatul si daca service-ul se deconteaza direct cu el.Atunci iei masina imediat cum e gata.Ori ce ai zice ramai blocat cu masina cateva zile sau circuli fara cochilie la bara si cum e gata vopsita te duci sa o montezi.
Ce faceai daca nu avea asigurarea platita?Cred ca au dreptate sa inaspreasca legile.Daca nu ai CASCO ce te faci?
Glumesc, e nasol dar astea sunt asigurarile din Ro.Depinde da ce asigurator a avut vinovatul si daca service-ul se deconteaza direct cu el.Atunci iei masina imediat cum e gata.Ori ce ai zice ramai blocat cu masina cateva zile sau circuli fara cochilie la bara si cum e gata vopsita te duci sa o montezi.
Ce faceai daca nu avea asigurarea platita?Cred ca au dreptate sa inaspreasca legile.Daca nu ai CASCO ce te faci?
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
- marius_2999
- OP
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaj Privat
ai dreptate zafira referitor la asigurari. nu pun la indoiala.
insa mi se pare total aiurea felul in care "se aplica". aceasta alergatura. nu e singura problema de la noi, nici cea mai mare...din nefericire nici nu se face mare lucru ptr a se schimba ceva.
adica uite cate persoane "hranim" zilnic pentru orice problema...
insa mi se pare total aiurea felul in care "se aplica". aceasta alergatura. nu e singura problema de la noi, nici cea mai mare...din nefericire nici nu se face mare lucru ptr a se schimba ceva.
adica uite cate persoane "hranim" zilnic pentru orice problema...
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,575
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- pif
- 1,312 mesaje
- din 04 Nov 2004
- Vectra 2001 z18xe
- Gaesti/Dambovita
pif
- Mesaje scrise: 1,312
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 04 Nov 2004
- Mesaj Privat
Pentru mine masina inseamna viata mea. Imi pare rau si vad ca si pentru tine inseamna la fel dar nu ai ce face asta e tara noastra in care traim si astea sunt legile prost date. Mai ales cu R.C.A. care nu e normal ca cineva sa te loveasca sa-ti dea asigurarea iar tu sa platesti din buzunarul tau pentru reparatie iar apoi sa-ti dea banii dupa cca. 1 luna. Normal ar fi fost ca tu sa te duci la service sa o repari iar in baza devizului R.C.A-ul sa plateasca iar tu sa nu ai dureri de cap.
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat
Casco repara indiferent de situatie si castiga din reantregirea valorii asigurate(parca asa se numeste).Adica esti boier duci masina la reparat si o iei de la service-ul care e agreat de asiguratorul tau casco, el plateste dauna si recupereaza de la rca vinovatului si pe tine te pune sa platesti un procent din prima anuala ca sa fi 100 % acoperit.
Asa ca mai bine astepti 2 saptamani ca nu s-a nascut nimeni in masina.Chiar e mai sanatos pentru sedentarism.
Ok, stiu e neplacut dar asta e in RO poate dupa integrarea in EU o sa se schimbe,vezi despagubirea RCA procentuala in functie de uzura masinii.
Asa ca mai bine astepti 2 saptamani ca nu s-a nascut nimeni in masina.Chiar e mai sanatos pentru sedentarism.
Ok, stiu e neplacut dar asta e in RO poate dupa integrarea in EU o sa se schimbe,vezi despagubirea RCA procentuala in functie de uzura masinii.