Muad'Dib
- Mesaje scrise: 62
- Masina: Vectra 1992 C20NE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
... cel de pe debimetrul de aer de la o Calibra 2,0i SOHC 8V 115CP cu Motronic 1.5
Ca sa dezvolt: pe Vectra mea am pus un motor d'asta. Si trebuie sa imi iau un debimetru de aer pt. el (merg cu unul imprumutat, care e si cârpit, si mai imi da si "beculetz galben" din cand in cand)
Cei de la dezm. mi-au zic sa le dau codu' de pe el. Asha ca dati-mi un cod, pleaseee!
10x.
Ca sa dezvolt: pe Vectra mea am pus un motor d'asta. Si trebuie sa imi iau un debimetru de aer pt. el (merg cu unul imprumutat, care e si cârpit, si mai imi da si "beculetz galben" din cand in cand)
Cei de la dezm. mi-au zic sa le dau codu' de pe el. Asha ca dati-mi un cod, pleaseee!
10x.
- Senator
- **
- 460 mesaje
- din 29 Sep 2004
Senator
- Mesaje scrise: 460
- Cont inregistrat: 29 Sep 2004
- Mesaj Privat
Muad'Dib
- Mesaj Privat
- Sezran
- 1,183 mesaje
- din 01 Jun 2004
- Bucuresti
Sezran
- Mesaje scrise: 1,183
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Jun 2004
- Mesaj Privat
- Senator
- **
- 460 mesaje
- din 29 Sep 2004
Senator
- Mesaje scrise: 460
- Cont inregistrat: 29 Sep 2004
- Mesaj Privat
Muad'Dib
- Mesaj Privat
Muad'Dib
- Mesaj Privat
- Mateiux
- **
- 158 mesaje
- din 01 Mai 2004
- Corsa 2006 Z14XE
- Hunedoara
Mateiux
- Mesaje scrise: 158
- Masina: Corsa 2006 Z14XE
- Cont inregistrat: 01 Mai 2004
- Mesaj Privat
Muad'Dib
- Mesaj Privat
Mai oameni buni:
1) - Mi-am schimbat motorul cu unul de Calibra, C20NE. NU STIU CODUL "WOLxxxxxx" al mashinii de origine, ca m-i la pus in portbagaj cu motostivuitorul (era demontat de 3 luni de pe mashina).
Toate magazinele cer WOLxxx-ul.
2) - Nu stiu anul de fabricatie al Calibrei respective. Alta belea. Undeva intre '90 si '97
3) - Pe actul de vama al motorului nu scrie nici una din informatiile astea. DOAR seria motorului.
Deci cu ce puii mei de informatii merg io la magazin? Nu am nici EPC-ul, ca nu mai faceam atata logoree neinteresanta pe forum...
Atat vreau, ce scrie pe debimetrul de aer al unui Calibra-ist cu C20NE.
1) - Mi-am schimbat motorul cu unul de Calibra, C20NE. NU STIU CODUL "WOLxxxxxx" al mashinii de origine, ca m-i la pus in portbagaj cu motostivuitorul (era demontat de 3 luni de pe mashina).
Toate magazinele cer WOLxxx-ul.
2) - Nu stiu anul de fabricatie al Calibrei respective. Alta belea. Undeva intre '90 si '97
3) - Pe actul de vama al motorului nu scrie nici una din informatiile astea. DOAR seria motorului.
Deci cu ce puii mei de informatii merg io la magazin? Nu am nici EPC-ul, ca nu mai faceam atata logoree neinteresanta pe forum...
Atat vreau, ce scrie pe debimetrul de aer al unui Calibra-ist cu C20NE.
- ToX
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat
merge orice kkt de debitmetru luat de pe un motor 8v care a fost fabricat pana in 95, adica pana la varianta ecotec.... motoarele c20ne nu au suferit nici un fel de upgrade electronic pana s-au scos din fabricatie, ca motoarele c20xe, care pana in 91 au fost cu nush ce debimetru pe hot film dupa 93 au fost cu nush ce ignition system si alt senzor si debitmeru nush de care.
in concluzie, du-te la dezmembrari, cere un debitmetru de C20NE, de pe vectra A, calibra, nu conteaza. sunt toate la fel. Si inca o chestie. uita-te bine la capac , e de preferat sa iei unu care nu s-a umblat in el
in concluzie, du-te la dezmembrari, cere un debitmetru de C20NE, de pe vectra A, calibra, nu conteaza. sunt toate la fel. Si inca o chestie. uita-te bine la capac , e de preferat sa iei unu care nu s-a umblat in el
Muad'Dib
- Mesaj Privat