La mine, exista firul maro cu negru pt consum si firul galben cu negru pentru frana. Cum sunt foarte norocos, evident nu a mers. Dupa numaratoarea mea erau 30 si 29 cele doua fire, insa nu se intampla nimic. Dupa o alta numaratoare a mea(adica din celalalt cap) mai gaseam un fir galben cu negru si unul maro in pozitia 29 si 30. Cel maro avea lipite pe el o bucatica mica de izolir galben si una maro. Le-am montat la cele doua firul de consum respectiv cel de frane si a mers.
Partea mai nasoala este ca acum nu i-mi mai arata temperatura cum trebuie sau deloc, insa cred ca mufa adaptoare face probleme. Acum sunt in lucru cu o noua mufa, insa la montaj i-mi va fi greu sa identific cele doua fire trase de la ecu, deoarece nu le-am notat.
Binenteles mai am de ajuns cumva la colegul nostru @maiandrei pentru programare(sper sa ma primeasca).
LE: In poza pusa de tine la pozitia 1 si 2, initial i-mi corespundeau firele de consum si cel de frana dupa numaratoarea initiala, care spuneam mai sus era unu maro cu negru si unu negru cu galben, ulterior leganduma la cel de la maro si cel negru cu alb, care daca numeri invers, iese tot 29 si 30. In poza de la tine leam notat cu 4 si 3.