Salut,
Inainte sa iti povestesc din impresiile mele legate de subiectul asta o sa-ti atasez 3 poze. E vorba de dedesubtul masinii mele si un pachet de Kent lung.
Masina e un Opel Astra G Hatchback in 3 usi si e exact configuratia care vrei tu s-o faci : telescoape stock si arcuri sport. Nu pot sa-ti spun cum se comporta cu arcurile normale pentru ca asa am cumparat-o din Germania, dar sunt foarte multumit de tinuta de drum. Din pacate toata placerea e valabila in conditiile unui asfalt ca in palma (si aici ma refer la propriu), pt ca in caz contrar ating jos. Sunt situatii in care am atins si am ramas si eu surprins. Un dezavantaj major e ca inainte sa ies cu ea din oras ma gandesc foarte-foarte bine la starea drumului pe care trebuie sa merg. De exemplu galmele de la TIR-uri sunt "prietenele" scutului meu. Alta data mi s-o intamplat ca am intrat pe o poarta, nu mi-am dat seama cat de inalta era porcaria in care se agata poarta si la iesire era sa raman blocat, o trebuit sa stea cineva pe burta si sa ma ghideze sa trec cu roata chiar langa agatatoarea respectiva. As mai castiga cativa centrimetrii dc n-as avea scutul, dar sincer mai bine stiu ca dau cu el decat cu baia de ulei sau cu alte cele.
A, si sa nu uit, rotile mele de iarna sunt 185/65/R14, deci dc ar fi alea de 185/70/R14 as mai castiga cam 1cm in plus 😂 . Ideea e ca n-am garda in cel mai jos punct mai mare de 10cm.
Ca plusuri sunt aspectul masinii si tinuta de drum, iar lista de minusuri e sigur mai lunga.
Ah si sa nu uit, arcurile sunt K.A.W.
http://www.fahrwerke.de/de/index.php