- BOEING747
- OP
- 348 mesaje
- din 19 Apr 2005
- Astra 2004 Z17DTL
- ORADEA
BOEING747
- Mesaje scrise: 348
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Apr 2005
- Mesaj Privat
Avand in vedere faptul ca urmeaza sa plec la Orsova, vin cu rugamintea de a ma consilia cu tot felul de informatii ce tin despre traseu si starea acestuia. Navigatia imi da ca si ruta Oradea - Timisoara - Lugoj - Caransebes - Baile Herculane - Orsova. Am inteles de la cineva ca drumul dintre Herculane si Orsova e varza rau si e bine de evitat.
Cel mai important ptr. mine este sa fie drumul cat mai bun, nu conteaza daca alte variante sunt mai lungi.
Multumesc anticipat !
Cel mai important ptr. mine este sa fie drumul cat mai bun, nu conteaza daca alte variante sunt mai lungi.
Multumesc anticipat !
- h0rm0n
- 3,973 mesaje
- din 31 Jan 2007
- Vectra 2001 Y26SE
- Timis
h0rm0n
- Mesaje scrise: 3,973
- Masina: Vectra 2001 Y26SE
- Cont inregistrat: 31 Jan 2007
- Mesaj Privat
- bvirgil1979
- **
- 75 mesaje
- din 16 Jul 2007
- Astra 2004 Z17dtl
- Bucuresti
bvirgil1979
- Mesaje scrise: 75
- Masina: Astra 2004 Z17dtl
- Cont inregistrat: 16 Jul 2007
- Mesaj Privat
Sa incep prin a spune ca vei avea un traseu pe alocuri dificil.
Mai intai portiunea Arad-Timisoara este ok,portiunea Timisoara-Lugoj drum ok dar se lucreaza la asfaltare si vei avea de asteptat(daca nu esti grabit este ok),Lugoj-Caransebes cu portiuni intinse pe care se lucreaza(sau mai bine spus nu se lucreaza dar sunt o multime de semafoare),de la Caransebes la Herculane prima portiune de vreo 10-15 km asfalt super ok apoi incepe calvarul (portiune de drum decopertata de foarte mult timp si cu niste gauri de iti blestemi zilele,nu ai pe unde sa le ocolesti) vreo 20-30km.De la Herculane la Orsova drum ca in palma nou asfaltat(cca 6 luni).
Datele ti le spun din prisma faptului ca l-am facut acu o saptamana.
Mai intai portiunea Arad-Timisoara este ok,portiunea Timisoara-Lugoj drum ok dar se lucreaza la asfaltare si vei avea de asteptat(daca nu esti grabit este ok),Lugoj-Caransebes cu portiuni intinse pe care se lucreaza(sau mai bine spus nu se lucreaza dar sunt o multime de semafoare),de la Caransebes la Herculane prima portiune de vreo 10-15 km asfalt super ok apoi incepe calvarul (portiune de drum decopertata de foarte mult timp si cu niste gauri de iti blestemi zilele,nu ai pe unde sa le ocolesti) vreo 20-30km.De la Herculane la Orsova drum ca in palma nou asfaltat(cca 6 luni).
Datele ti le spun din prisma faptului ca l-am facut acu o saptamana.