gyo2000
- Mesaje scrise: 7
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Jun 2007
- Mesaj Privat
Salutare!
Mi-am luat un vectra C din 2006, si nu stiu urmatoarele:
- imi arata pe display ca nu am apa pt spalat parbrizul desi e plin rezervorul de apa.
- dimineata , pentru 5 minute, imi ramane cheita aia de service aprinsa, apoi se stinge si nu se aprinde pana ziua urmatoare.
-s-a aprins pentru 30 min indicatorul cel galben de ulei. cred. apoi s-a stins. uleiul era la nivel. ce sa fie?
- nu stiu daca aceste coduri de eroare (OBD-II Diagnostic Trouble Codes) sunt valabile si la vectra C. Inainte am avut un Astra G din 2001 -
- cum pot afla daca are senzori de ploaie si lumini (in afara de modul practic, pt ca se pare ca nu are)
- cum pot afla ce sistem de navi are? (am cd pt europa ...cd 70 navi) Este adevarat ca poate fi cumparat din targ cu 50 ron?
- voi putea adauga harta ro?
- cum poate facut sunetul sa creasca/scada cu viteza?
- nu sunt sigur ca are alarma...daca nu are pot folosi la comanda cheia masinii fara sa mai port si o telecomanda suplimentara?
- cum as putea sa fac sa se inchida geamurile singure fara sa mai tin apasat pe cheie?(la Astra pusesem un modul de cateva sute de mii)
Va multumesc mult!
- imi arata pe display ca nu am apa pt spalat parbrizul desi e plin rezervorul de apa.
- dimineata , pentru 5 minute, imi ramane cheita aia de service aprinsa, apoi se stinge si nu se aprinde pana ziua urmatoare.
-s-a aprins pentru 30 min indicatorul cel galben de ulei. cred. apoi s-a stins. uleiul era la nivel. ce sa fie?
- nu stiu daca aceste coduri de eroare (OBD-II Diagnostic Trouble Codes) sunt valabile si la vectra C. Inainte am avut un Astra G din 2001 -
- cum pot afla daca are senzori de ploaie si lumini (in afara de modul practic, pt ca se pare ca nu are)
- cum pot afla ce sistem de navi are? (am cd pt europa ...cd 70 navi) Este adevarat ca poate fi cumparat din targ cu 50 ron?
- voi putea adauga harta ro?
- cum poate facut sunetul sa creasca/scada cu viteza?
- nu sunt sigur ca are alarma...daca nu are pot folosi la comanda cheia masinii fara sa mai port si o telecomanda suplimentara?
- cum as putea sa fac sa se inchida geamurile singure fara sa mai tin apasat pe cheie?(la Astra pusesem un modul de cateva sute de mii)
Va multumesc mult!
biela-manivela- Suspendat
- 2,900 mesaje
- din 25 Nov 2007
- Vectra 2003 Z18XE
- Ialomita
biela-manivela- Mesaje scrise: 2,900
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Nov 2007
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- sebi4fc
- 1,564 mesaje
- din 06 Apr 2009
- Vectra 2005 Z19DT
- Cluj
sebi4fc
- Mesaje scrise: 1,564
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 06 Apr 2009
- Mesaj Privat
[quote="gyo2000"]Salutare!
1.- nu ai senzor in vasu de apa( daca ai activat functia recent si n uera activata de fabrica) sau e dus senzoru.
2.- ai ceva eroare punea-o pe tester si afli care e buba.
1.- nu ai senzor in vasu de apa( daca ai activat functia recent si n uera activata de fabrica) sau e dus senzoru.
2.- ai ceva eroare punea-o pe tester si afli care e buba.