- gabonne
- OP
- 1,293 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Vectra 1993 1.7TD
- braila
gabonne
- Mesaje scrise: 1,293
- Masina: Vectra 1993 1.7TD
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
- eduard33
- 1,502 mesaje
- din 24 Nov 2004
- Omega 1997 X20XEV
- Bucuresti
eduard33
- Mesaje scrise: 1,502
- Masina: Omega 1997 X20XEV
- Cont inregistrat: 24 Nov 2004
- Mesaj Privat
salut si bine ai venit pe forum
1.citeste regulile forumului inainte de a posta...titlul acestui subiect era "intrebare"...nu se accepta astfel de titluri si a fost modificat...
2.foloseste functia cautare pt ca e posibil ca subiectul sa se fi discutat anterior.
3.bordul cu/fara turometru la vectra A, este compatibil la mufe... doar ca la una din mufe(cea mare orizontala, din cate imi amintesc) trebuie sa fie culpat si firul verde pt a functiona turometrul...daca nu, trebuie tras fir separat...asta se poate observa numai daca dai bordul jos...dar stiam ca toate modelele au acest fir verde.
informatia e valabila si pt Astra F(bordurile fiind identice)
ambele informatii sunt utile pt bordurile clasice.. cele electronice nu stiu cum sunt...
1.citeste regulile forumului inainte de a posta...titlul acestui subiect era "intrebare"...nu se accepta astfel de titluri si a fost modificat...
2.foloseste functia cautare pt ca e posibil ca subiectul sa se fi discutat anterior.
3.bordul cu/fara turometru la vectra A, este compatibil la mufe... doar ca la una din mufe(cea mare orizontala, din cate imi amintesc) trebuie sa fie culpat si firul verde pt a functiona turometrul...daca nu, trebuie tras fir separat...asta se poate observa numai daca dai bordul jos...dar stiam ca toate modelele au acest fir verde.
informatia e valabila si pt Astra F(bordurile fiind identice)
ambele informatii sunt utile pt bordurile clasice.. cele electronice nu stiu cum sunt...
- gabonne
- OP
- 1,293 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Vectra 1993 1.7TD
- braila
gabonne
- Mesaje scrise: 1,293
- Masina: Vectra 1993 1.7TD
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat