Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  • stelylutza

• Mesaje scrise: 27
  • Masina: Vectra 2000 x20dth
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 01 Feb 2008

• Mesaj Privat
de 3-4 luni am o pierdere de apa la motor.azi in timp ce completamcu apa banuiesc ca am gasit locul cu pricina.este cumva deasupra cutiei de viteze.poate sa-mi zica cineva ce ar putea fi?un mecanic mi-a zis ca ar putea fi garnitura de chiulasa.va rog sa ma ajutati k m-a disperat apa asta

a si sa nu uit in timp ce ajunge apa la 80-90 grade mi se aprinde martorul din bord cel cu motorasul , si motorul nu mai trage
Skip ads

• nutaflorin

• Mesaje scrise: 7
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 02 Jan 2008

• Mesaj Privat
si eu pierd apa pe la piesa incercuita in imagine , de aceea as ruga pe cineva sa-mi zica si mie cum se numeste piesa respectiva. Cea din care iese furtunasul acela subtire.

• stelylutza

• Mesaje scrise: 27
  • Masina: Vectra 2000 x20dth
  • Cont inregistrat: 01 Feb 2008

• Mesaj Privat
eu la 5o km tre sa completez minim jumatate de litru de apa
  • nutaflorin

• Masina:

• Mesaj Privat
eu am observat ca dupa ce am dat aerul conditionat pe cald , nu-mi mai curgea apa, cred ca s-a intrerupt cumva circuitul de racire. Insa odata cu venirea caldurii trebuie sa schimb piesa respectiva.
  • barcaionel

• Mesaje scrise: 37
  • Masina: Vectra 2000 y20dth
  • Cont inregistrat: 09 Mar 2009

• Mesaj Privat
acea piesa incercuita este robinetul de apa pe circuitul care vine in masina,la mine pierdea in nesimtire,l-am cumparat sh cu 50 lei si am rezolvat problema
  • mark

• Mesaje scrise: 1,425
  • Masina: Vectra 1999 X20XEV
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2008

• Mesaj Privat
Piesa respectiva este ventilul de la instalatia de incalzire in masina, el permite trecerea apei prin caloriferul de caldura sau il ocoleste, in functie de cum vrem, cald sau rece in masina. Atasez o poza cu detalii, numere de referinta sau daca aveti sau nu AC in masina, asta in cazul in care vreti un ventil nou si nu sh, cu specificatia ca trebuie sa intrebati daca in Romania piesa respectiva are acelasi numar de referinta ca in alte tari pt ca eu am catalogul din Danemarca.

Poza aratata este pt masina cu AC si scirocou, are o intrare si 2 iesiri. Pt cele fara AC are doar o intrare si o iesire.
Sper sa va fie de ajutor.
  • nutaflorin

• Masina:

• Mesaj Privat
ok, merci pt informatii.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra

Intră în ClubOpel!