ifconfig
- Mesaje scrise: 59
- Masina: Astra 2001 Y17 DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Feb 2006
- Mesaj Privat
Salutari! Sunt nou pe acest forum si am ramas impresionat de bunul simt care se simte printre utilizatorii acestui forum;
Sunt recentul posesor al unui Opel Astra 2001, motor Y17 DT, adus din .DE de un "amic"; masina nu exceleaza la capitolul dotari: comenzile radio-ului pe volan, ABS, Airbag, oglinzi electrice; As vrea sa va intreb daca este posibil ca masina mea sa fie dotata cu inchidere centralizata
pentru ca "amicul" acesta mi-a "predat-o" cu o singura cheie, simpla;
oare stau eu si ma intreb, masina o fi fost echipata cu inchidere si cheia
cu telecomanda o fi fost pierduta, dar cum imi pot da seama de acest
lucru?
Imi pun intrebarile astea deoarece am vazut o astra din 2000 care nici
macar oglinzi electrice nu avea, dar in schimb era dotata cu inchidere centralizata;
Salutari!
Sunt recentul posesor al unui Opel Astra 2001, motor Y17 DT, adus din .DE de un "amic"; masina nu exceleaza la capitolul dotari: comenzile radio-ului pe volan, ABS, Airbag, oglinzi electrice; As vrea sa va intreb daca este posibil ca masina mea sa fie dotata cu inchidere centralizata
pentru ca "amicul" acesta mi-a "predat-o" cu o singura cheie, simpla;
oare stau eu si ma intreb, masina o fi fost echipata cu inchidere si cheia
cu telecomanda o fi fost pierduta, dar cum imi pot da seama de acest
lucru?
Imi pun intrebarile astea deoarece am vazut o astra din 2000 care nici
macar oglinzi electrice nu avea, dar in schimb era dotata cu inchidere centralizata;
Salutari!
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
poate sa fie dotata cu inchidere centralizata...si chiar daca nu are inchidere centralizata, poti sa-ti pui.un modul e vreo 90 Ron.ca sa iti dai seama, vezi daca in momentul in care incui usa din cheie se incuie si celelalte, portbagajul, capacul de la rezervor....daca nu te pricepi, e bine sa te duci la un centru de alarme sau la un electrician si sigur te va lamuri
- Forbes
- **
- 188 mesaje
- din 12 Jul 2005
- BUCALE
Forbes
- Mesaje scrise: 188
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Jul 2005
- Mesaj Privat