carmistin
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 1997
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Apr 2009
- Mesaj Privat
- andrei_hrz
- *
- 43 mesaje
- din 09 Jan 2008
- Astra 2003 y17dt
- Prahova
andrei_hrz
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Astra 2003 y17dt
- Cont inregistrat: 09 Jan 2008
- Mesaj Privat
danscurtu
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Vectra 1992 20 ne
- Cont inregistrat: 19 Jul 2008
- Mesaj Privat
- andrei_hrz
- *
- 43 mesaje
- din 09 Jan 2008
- Astra 2003 y17dt
- Prahova
andrei_hrz
- Mesaj Privat
metoda de instalare este simpla daca aveti deja centralizata pe masina va veti lega la aceea centralizata cu 5-7 fire in fuctie de optiunile masinii si ce doriti sa comande. daca mai aveti nevoie de ajutor pe messenger ar fi mult mai usor de explicat (consider eu ) sa nu facem dintr-un topic o camera de chat
Eko2001ro
- Mesaje scrise: 85
- Masina: Vectra 1997 x16szr
- Cont inregistrat: 24 Feb 2008
- Mesaj Privat
danscurtu
- Mesaj Privat
Eko2001ro a scris:De unde ai luat setul de chei si cat a costat?
http://autozvon.ro/product_...mp;products_id=15
danscurtu
- Mesaj Privat
andrei_hrz a scris:metoda de instalare este simpla daca aveti deja centralizata pe masina va veti lega la aceea centralizata cu 5-7 fire in fuctie de optiunile masinii si ce doriti sa comande. daca mai aveti nevoie de ajutor pe messenger ar fi mult mai usor de explicat (consider eu ) sa nu facem dintr-un topic o camera de chat
multumesc pentru bunavointa.
Va voi contacta spre sfarsitul saptamanii ca nu am prea avut timp.
- gettflow21
- *
- 7 mesaje
- din 10 Oct 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Vrancea
gettflow21
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 10 Oct 2008
- Mesaj Privat
- andrei_hrz
- *
- 43 mesaje
- din 09 Jan 2008
- Astra 2003 y17dt
- Prahova
andrei_hrz
- Mesaj Privat
nu prea am inteles ce ai vrut sa spui sincer, dar sa sti ca nu e pe culori adica culorile de la centralizata sa fie acelasi culori ca si la centralizata de fabrica.
ce trebuie sa faci e doar sa legi putine fire la montaju de baza si pe urma cu cat urci in optiunii se multiplica si firele. nu iti trebuiesc decat cunostinte de baza in electronica. si sincer as fi multumit sa spui si te rog modelu de masina an si optiunii sa stiu si eu cum te pot ajuta
ce trebuie sa faci e doar sa legi putine fire la montaju de baza si pe urma cu cat urci in optiunii se multiplica si firele. nu iti trebuiesc decat cunostinte de baza in electronica. si sincer as fi multumit sa spui si te rog modelu de masina an si optiunii sa stiu si eu cum te pot ajuta
- gettflow21
- *
- 7 mesaje
- din 10 Oct 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Vrancea
gettflow21
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 10 Oct 2008
- Mesaj Privat
- andrei_hrz
- *
- 43 mesaje
- din 09 Jan 2008
- Astra 2003 y17dt
- Prahova
andrei_hrz
- Mesaj Privat
pai uite cum faci cu semnalizarile undeva pe pinu de la centralizata de fabrica cand dai masa pe ele se aprind (semnalizarile), asta cu centalizatele amandoua montate acuma sa explic cum poti sa dai la masa fara sa faci scurt, iei o surubelnita de control si iei fiecare pin in parte pui un prieten sa se uite sa iti zica pe ce pin se apinde si il memorezi, pe urma iti cumperi un releu si faci din plus minus cu ajutoru releului deoarece centalizata noua da impuls de plus iar tie iti trebuie impuls pe minus. iar geamurile au fost 2 modele de centralizate dastea care a avea un impuls destul de lung care era indeajuns sa iti ridice geamu, daca ai din cea cu impuls scurt iti faci un modul cum e pe topicu "cum sa ridici geamu din telecomanda" e foarte simplu daca nu te descurci ti-l face un electronist pe banii putini, si pe urma impulsu de ridicat geamuri o sa il iei de pe firu care tie iti deschide porbagaju cel cu minus, si sa mai explic cum iti dai seama ce fel de centralizata ai adica daca iti trebuie modul sau nu, cu aceeasi surubelnita de control pui pe plus si iei firu care da comanda de minus de la deschis porbagaju si il pui la capatul celalat si vezi cat tine (adica sta becu aprins) daca tine mai mult cu 1-2 sec decat dureaza la tine sa ridice geamu (din pozitia complet deschis) inseamna ca numai trebuie modul, daca nu ai inteles sau iti mai trebuie ajutor sau explicatii iti las id meu de mesenger andrei_hrz@yahoo.com , ma gasesti mai repede asa plus ca numai facem aici topic de chat.
- giurgiu nicu
- **
- 58 mesaje
- din 25 Feb 2009
- Zafira 2000
- Alba
giurgiu nicu
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Zafira 2000
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
- andrei_hrz
- *
- 43 mesaje
- din 09 Jan 2008
- Astra 2003 y17dt
- Prahova
andrei_hrz
- Mesaj Privat
am cautat si eu alarma (schema de montaj si alte scheme) pe net care spui tu ca o ai si ce spui tu merge doar cu alte alarme, de exemplu sunt alarme ca se leaga la centralizata de fabrica si eu imi caut una care sa ma avantajeze si sa sa indeplineasca optiunile care le vreau eu. daca nu vrei sa renunti ca cheia briceag cauta pe net si vei gasi direct alarme cu cheie briceag. Sincer cea ce vrei tu sa faci e foarte greu am incercat eu sa fac si am reusit dar era un o amestecatura de fire si placi si numai zic erori ce apareau
oricum ce ziceau oamenii ca fac pe saiturile respective nu stiu de ce ma astept sa fie o ciobaneala de fire si placi (iarta-mi cuvantul dar asta mi se pare)
oricum ce ziceau oamenii ca fac pe saiturile respective nu stiu de ce ma astept sa fie o ciobaneala de fire si placi (iarta-mi cuvantul dar asta mi se pare)
- victor_gl
- 1,039 mesaje
- din 22 Mar 2009
- Astra 2005 z 1,7 dtl
- Galati
victor_gl
- Mesaje scrise: 1,039
- Masina: Astra 2005 z 1,7 dtl
- Cont inregistrat: 22 Mar 2009
- Mesaj Privat
De curand am achizitionat si eu un modul cu cheie tip briceag .
Am o problema la functia ridicare geamuri
Am gasit firele le-am legat dar dupa ce se termina cursa geamului sus se arde siguranta de la centralizata .
Mentionez ca si modulul de la chei si releul cu care am schimbat polaritatea sunt legate pe acelasi fir de + cu centralizata masinii .
Unde credeti ca am gresit ?
Am o problema la functia ridicare geamuri
Am gasit firele le-am legat dar dupa ce se termina cursa geamului sus se arde siguranta de la centralizata .
Mentionez ca si modulul de la chei si releul cu care am schimbat polaritatea sunt legate pe acelasi fir de + cu centralizata masinii .
Unde credeti ca am gresit ?
- Morphyk
- **
- 167 mesaje
- din 03 Nov 2009
- Vectra 1996 X16XEL
- Botosani
Morphyk
- Mesaje scrise: 167
- Masina: Vectra 1996 X16XEL
- Cont inregistrat: 03 Nov 2009