garrincha
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Corsa 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Aug 2011
- Mesaj Privat
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
- andrei_alik
- 1,064 mesaje
- din 23 Jul 2010
- Vectra 1998 x16xel
- Bucuresti
andrei_alik
- Mesaje scrise: 1,064
- Masina: Vectra 1998 x16xel
- Cont inregistrat: 23 Jul 2010
- Mesaj Privat
- inspectoratul
- 751 mesaje
- din 11 Feb 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Timis
inspectoratul
- Mesaje scrise: 751
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 11 Feb 2008
- Mesaj Privat
Sfaturi utile pentru cand montezi becuri:
1. Cumpara becurile numai de la magazine autorizate sau benzinarii. Preturile sunt intre 10 - 30ron bucata (H7)
2. Cand desfaci ambalajul becului ai grija sa nu pui mana pe sticla becului. De pe degetele tale se iau urme grasimi si becul se arde foarte bine
3. Daca farul se abureste inseamna ca ai apa in el.
Sper sa te ajute.
1. Cumpara becurile numai de la magazine autorizate sau benzinarii. Preturile sunt intre 10 - 30ron bucata (H7)
2. Cand desfaci ambalajul becului ai grija sa nu pui mana pe sticla becului. De pe degetele tale se iau urme grasimi si becul se arde foarte bine
Sper sa te ajute.
big_inu
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Corsa
- Cont inregistrat: 22 Aug 2011
- Mesaj Privat
inspectoratul a scris:Sfaturi utile pentru cand montezi becuri:
Sper sa te ajute.
Sper sa te ajute.
nu conteaza magazinul cat firma/marca produsului. si in benzinarie totul e mai scump cu 20% + ca le faci vanzare talharilor
garrincha
- Mesaj Privat
[quote="florinianc"]Cumva pui mana pe sticla cand le montezi?[/quoteNU pentru ca ele deja au o protectie pe ele atunci cind le cumperi iar eu am luat doar de la philips 11 euro buc.pina acum 2-3 luni nu mi sa ars nici un bec iar acum au inceput intr-o veselie ma luat capul apa nu am in far , masina nu e veche e un opel corsa 2007 oct. deci...???
- aco_008
- 4,219 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,219
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
garrincha
- Mesaj Privat
- jd3rul
- **
- 247 mesaje
- din 06 Dec 2009
- Vectra 2003 Z16XE
- Constanta
jd3rul
- Mesaje scrise: 247
- Masina: Vectra 2003 Z16XE
- Cont inregistrat: 06 Dec 2009
- Mesaj Privat
N-am sa mai deschid un nou topic legat de problema mea cu farurile , insa e asemanatoare .
Acum 4 zile am luat un set de becuri pt faza scurte , ceva mai scumpe , dar am zis ca poate nu se mai ard ca cele de 10lei/buc ce le luam de la rompetrol .
Pana sa le montez mergeau : 1 buc. faza scurta , 2 buc. proiectoare , 2 buc. pozitii
Dupa ce am montat becurile: 2 buc. faza scurta , 2 buc. proiectoare , 1 buc pozitie
Am zis ca poate s-o fi ars sau ceva si n-am mai apucat sa schimb becul .
Ieri am plecat intr-un drum mai lung , iar pana la bucuresti mi-au mers proiectoarele si faza scurta fara probleme .
Cand m-am intors acasa in aceasi zi , am observat ca becul de la pozitie care nu functiona si-a revenit , insa nu mai aveam decat un proiector .
Practic au facut un schimb de curent
Aveti idee care ar fi treaba ?
Acum 4 zile am luat un set de becuri pt faza scurte , ceva mai scumpe , dar am zis ca poate nu se mai ard ca cele de 10lei/buc ce le luam de la rompetrol .
Pana sa le montez mergeau : 1 buc. faza scurta , 2 buc. proiectoare , 2 buc. pozitii
Dupa ce am montat becurile: 2 buc. faza scurta , 2 buc. proiectoare , 1 buc pozitie
Am zis ca poate s-o fi ars sau ceva si n-am mai apucat sa schimb becul .
Ieri am plecat intr-un drum mai lung , iar pana la bucuresti mi-au mers proiectoarele si faza scurta fara probleme .
Cand m-am intors acasa in aceasi zi , am observat ca becul de la pozitie care nu functiona si-a revenit , insa nu mai aveam decat un proiector .
Practic au facut un schimb de curent
Aveti idee care ar fi treaba ?
big_inu
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Corsa
- Cont inregistrat: 22 Aug 2011
- Mesaj Privat