Aici cred ca e cel mai bine sa postez. De cand mi-am luat masina o parchez pe trotuar la strada, la capatul liniei 41 pe Ghencea. Acolo nu sunt amenjate locruri de parcare, nu sunt inchiriate, lumea parcheza masinile, dar nu e nimic organizat. De vreo 2-3 luni , cam la o saptamana ma trezesc cu cate ceva pe masina. In decembrie boschetarul mi-a aruncat pilaf pe masina, care nu am reusit sa il cutat nici acum, mi-a mai aruncat shaorma, mere, coji de banane, si alte prostii. Problema e ca nici nu stiu cine arunca, si motivul. Banuiesc ca omul e frustrat ca parchez acolo si am masina de Gorj. De masina nu s-a atins(ridicat stergatoare, zgariat, etc.) decat via aerian 😊. Cum pot sa il aflu pe nenorocit, avand in vedere ca din balcon vad perfect masina, sa stau la panda nu pot.
Daca as suna la politie ar avea ce sa ii faca, sau cum sa il gaseasca ? (suna stupid, dar ma dispera rau). Beleaua e ca nu parchez doar eu in locul acela, parcheaza mai multi, fiecare cum prinde liber. As putea sa ma razbun, dar nu as vrea sa arunc si sa dau pe masina unuia nevinovat, si pe deasupra eu nu am nimic cu masina, am ceva cu dobitocul respectiv caruia i-a dat masa loc pe trotuar.
Ce solutii as avea ? M-am gandit la un webcam, dar nu stiu daca noaptea (e lumina jos) se vede "bomba"
O sa pun si o poza cu zona respectiva.