Kmc0smin a scris:daca tie iti place mult..inseamna ca tii la marca opel..ceea ce e de admirat.la insignia ce ma deranjat :
1 scaune si bancheta mult mai mici fata de vectra c
2 motoare lipsite de vlaga (1.8 si 2.0 cdti 160)
3 linia masinii nu are prea mare legatura cu OPEL Europe...ci mai degraba a Chevrolet USA
4 calitatea interiorul pentru 2009..in comparatie cu passat cc sau honda acord sau mazda 6
Simt o unda de regret pentru ca, poate, ti-ai luat Vectra C si la putin timp a aparut Insignia? 😃
1. Nu am fost cu masina, insa mi-am pusu fundul intr-una. Poate ca sunt mai mici scaunele decat la Vectra C, insa nu se poate sa fie cu MULT mai mici... Si ceea ce conteaza e ca sunt extraordinar de comfortabile. Cand stai in Insigina la volan, ai impresia ca esti intr-o nava spatiala. Nu spui nimic despre cat e de frumos bordul acela ergonomic. E absolut superb, muuuuuuult mai frumos decat la Passat.
2. Motoare lipsite de vlaga? Nu pot sa spun, pentru ca n-am condus, insa am serioase indoieli ca inginerii de la Opel au picat in cap sa puna pe model nou motoare mai slabe decat pe un model precedent... La cat de importanta era masina asta pentru ei, la cata publicitate si cati bani au bagat in ea, ma indoiesc serios ca au facut asa ceva...
3. Designul masinii e absolut senzational. Arata excelent, mai bine decat Passatul. De altfel, ma astept sa le puna serioase probleme celor de la VW in ceea ce priveste volumul de vanzari la Passat. La fel si celor de la Audi si BMW, avand in vede ca e o perioada de criza si vanzarile in sectorul premium vor fi f afectate. Revenind la design, este in linia designului nou pe care l-au folosit la Corsa. Daca te uiti atent, vei vedea multe asemanari - incepand de la faruri si stopuri, la forma grilei din fata si chiar si in lateral, poti sa observi aceeasi linie. Mie imi place extrem de mult. Nu ma asteptam sa scoata Opel o masina care sa-mi placa mai mult decat Passatul. Passatul imi placea inainte cel mai mult in segmentul asta. E adevarat ca Passatul are deja cativa ani in spate...
4. Calitatea materialelor din habitaclu e mai buna decat la Passat, Mazda. Mie mi se pare ca totul e mai bine facut, mai bine legat. De Honda Accord nici nu vreau sa vorbesc. Aia in interior e de-a dreptul jalnica...