- Andrash
- OP
- 380 mesaje
- din 26 Jul 2007
- Tigra 1996 X14XE
- Timis
Andrash
- Mesaje scrise: 380
- Masina: Tigra 1996 X14XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jul 2007
- Mesaj Privat
mi-am luat angel eyes si mi-am luat becuri Osram Night Breaker pentru ele ... ca cica lumineaza de 2 ori mai tare decat cele normale ... mai este un loc in care sa pun bec/led de pozitie.... cine stie sa imi zica ce fel de bec trebuie pus acolo?
PS: am 2 led-uri in angel-uri langa faza scurta.... mai are cineva asa? ce culoare lumineaza? (sa le schimb acuma inainte sa le pun pe masina daca e ceva culoare aiurea)
PS: am 2 led-uri in angel-uri langa faza scurta.... mai are cineva asa? ce culoare lumineaza? (sa le schimb acuma inainte sa le pun pe masina daca e ceva culoare aiurea)
- amr84
- **
- 404 mesaje
- din 14 Aug 2009
- Tigra 1997 X14XE
- Arges
amr84
- Mesaje scrise: 404
- Masina: Tigra 1997 X14XE
- Cont inregistrat: 14 Aug 2009
- Mesaj Privat
Andrash a scris:mi-am luat angel eyes si mi-am luat becuri Osram Night Breaker pentru ele ... ca cica lumineaza de 2 ori mai tare decat cele normale ... mai este un loc in care sa pun bec/led de pozitie.... cine stie sa imi zica ce fel de bec trebuie pus acolo?
De unde si cat ai dat pe ele?
ag16edi
- Mesaje scrise: 14
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Oct 2009
- Mesaj Privat
ag16edi
- Mesaje scrise: 14
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Oct 2009