- basgan dan
- OP
- 2 mesaje
- din 21 Aug 2005
- Bucuresti
basgan dan
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Aug 2005
- Mesaj Privat
Dee
- Mesaje scrise: 48
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 23 Nov 2005
- Mesaj Privat
Exista doua posibilitati.
1.verifica uleiul la cutia de viteze la un mecanic. daca este putin trebuie sa completezi. ma indoiesc ca e cazul deoarece masina e noua.
2. cutiile de la opel sunt destul de proaste si agata insa nu este nimic in neregula cu ele. mi se intampla si mie cand masina e rece. mai apoi isi da drumu nu?
3. ai precizat ca masina e in garantie. du-te peste ei si cere-le explicatii. (la dealerul de unde ai luat-o)Te vor lamuri sigur. daca este vreo problema o vor remedia. Personal nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Ce Astra este H sau G? La G si F sunt probleme cu cutia care e cam imprecisa dar la H nu stiu.
1.verifica uleiul la cutia de viteze la un mecanic. daca este putin trebuie sa completezi. ma indoiesc ca e cazul deoarece masina e noua.
2. cutiile de la opel sunt destul de proaste si agata insa nu este nimic in neregula cu ele. mi se intampla si mie cand masina e rece. mai apoi isi da drumu nu?
3. ai precizat ca masina e in garantie. du-te peste ei si cere-le explicatii. (la dealerul de unde ai luat-o)Te vor lamuri sigur. daca este vreo problema o vor remedia. Personal nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Ce Astra este H sau G? La G si F sunt probleme cu cutia care e cam imprecisa dar la H nu stiu.
- bogdanbratescu
- **
- 410 mesaje
- din 23 Aug 2005
- Bucuresti
bogdanbratescu
- Mesaje scrise: 410
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Aug 2005
- Mesaj Privat
- vectra16
- **
- 103 mesaje
- din 09 Sep 2005
- Bucuresti
vectra16
- Mesaje scrise: 103
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Sep 2005
- Mesaj Privat
basgan dan a scris: Masina e noua , am prcures 1500 km. Einca in garantie. Rog ajutor.
GARANÞÍE, garanþii, s.f. Obligaþie în virtutea cãreia o persoanã sau o instituþie rãspunde de ceva; mijloc legal prin care se asigurã executarea unei obligaþii (materiale).
Asa ca nu-ti bate capul! Mergi la service sa-ti rezolve EI problema!
- Florin c
- **
- 235 mesaje
- din 14 Dec 2004
- Astra 2007 Z17DTH
- Constanta
Florin c
- Mesaje scrise: 235
- Masina: Astra 2007 Z17DTH
- Cont inregistrat: 14 Dec 2004
- Mesaj Privat
- Marian79
- **
- 114 mesaje
- din 17 Aug 2005
- Astra 2007 C16XEP
- Bucuresti
Marian79
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2007 C16XEP
- Cont inregistrat: 17 Aug 2005
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
Eu unu' zic sa nu'ti faci probleme , intr'a I-a e normal sa agate mai ales cind se invirte roata . Intr'a II-a agata la toate cutiile GM (Daewoo , etc) LA RECE . Cind se incalzaste uleiul din cutie treburile se schimba .
Avind in vedere ca masina e noua , ar fi bine sa nu fortezi indexarea vreunei viteze cit motorul e rece . Ai sa gasesti incet , incet pozitia in care levierul schimbatorului intra usor in viteza chiar si la rece .
Rabdare si nu lasa "mecanicii" din service sa'ti "regleze" cutia ...
Avind in vedere ca masina e noua , ar fi bine sa nu fortezi indexarea vreunei viteze cit motorul e rece . Ai sa gasesti incet , incet pozitia in care levierul schimbatorului intra usor in viteza chiar si la rece .
Rabdare si nu lasa "mecanicii" din service sa'ti "regleze" cutia ...
- Marian79
- **
- 114 mesaje
- din 17 Aug 2005
- Astra 2007 C16XEP
- Bucuresti
Marian79
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2007 C16XEP
- Cont inregistrat: 17 Aug 2005
- Mesaj Privat