Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • fiara

• Mesaje scrise: 148
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Aug 2005

• Mesaj Privat
Articol OPEL GT

Pacat. Mi se parea o realizare foarte buna. Tinereasca. Sprintena. Tractiune pe spate. Parca nu simteai nevoia sa mai adaugi nimic la ea.
  • bertone

• Mesaje scrise: 2,294
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Jun 2005

• Mesaj Privat
Era de asteptat parerea mea ..
Saracii in ghilimele isi iau un cabrio cu 4 locuri si mult mai ieftin , cu toate ca in final descoperi doar doua locuri practicabile
Saracii si mai saraci isi iau un 207CC sau un Tigra Twintop . Tot in ghilimele
Pe segmentul lui GT , cred ca targetul e oamenii cu multi bani . Si astia nu-si cumpara Opel atat din prisma fiabilitatii legendare cat si a faptului ca au prea multi bani ca sa se afiseze cu Opel . De-aia prefera Z4 sau SLK , parerea mea
Sunt convins ca nici Honda nu sta prea bine la S2000 si sunt convins ca tot din pricina ne-rentabilitatii Toyota nu mai produce MR2

Offtopic dar cu oarecare legatura la afirmatia mea de mai sus : Signum condus de Clarkson . Dupa ce vede ca interiorul este de Vectra in totalitate , dupa ce observa tinuta de drum mai confortabila , descopera adevarata utilitate si placere a Signumului . Si anume : sa stai in spate . Tocmai de aceea zice el este o masina inutila , pt ca
1. nu poti conduce din spate
2. daca iti permiti sa ai sofer ca sa te simti bine in ea , in mod sigur nu esti targetul marcii Vauxhall
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR