- deleted-763
- OP
- 42 mesaje
- din 03 Mai 2005
deleted-763
- Mesaje scrise: 42
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Mai 2005
- Mesaj Privat
Ieri m-am apucat cu un amic sa schimbam ambreiajul pt. ca patina f tare si dupa ce am dat jos cutia ... stupoare era plin discul si placa de ulei .
In prima faza am crezut ca e de la semering dar era intact si dand cu presupusul am zis ca cineva a gresit si a turnat ulei pe o gaura de vizitare de la ambreiaj .
Problema nu ar fi aici ci in faptul ca dupa ce am pus noul ambreiaj pur si simplu masina nu intra in nici o viteza ... cand incerc sa o bag in orice viteza "caraie" si nu intra ...
Chiar nu inteleg de unde e problema si cand ma gandesc ca trebuie data iar cutia jos ...
In prima faza am crezut ca e de la semering dar era intact si dand cu presupusul am zis ca cineva a gresit si a turnat ulei pe o gaura de vizitare de la ambreiaj .
Problema nu ar fi aici ci in faptul ca dupa ce am pus noul ambreiaj pur si simplu masina nu intra in nici o viteza ... cand incerc sa o bag in orice viteza "caraie" si nu intra ...
Chiar nu inteleg de unde e problema si cand ma gandesc ca trebuie data iar cutia jos ...
- BAC
- **
- 255 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2006 Z19DT
- Mures
BAC
- Mesaje scrise: 255
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
- radu
- **
- 342 mesaje
- din 17 Apr 2004
- craiova
radu
- Mesaje scrise: 342
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Apr 2004
- Mesaj Privat
- deleted-763
- OP
- 42 mesaje
- din 03 Mai 2005
deleted-763
- Mesaje scrise: 42
- Cont inregistrat: 03 Mai 2005
- Mesaj Privat
- ToX
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat
LOL, bai bejeneule, te mai duci la meseriasi d-astia frate? de ce naiba nu dai un telefon ? eu am calibra de 4 ani de zile si nu intampin probleme din astea ca tine, cu mecanici care iti pun ulei de cutie in MOTOR pe la JOJA, si din astia care dupa ce e discul plin de ulei iti spun ca domne n-are nimic semeringu`... sa fim seriosi!
next time suna! shi cand raspunzi la telefonu ala ma rog de tine sa-ti dau eu pompa de benzina ce draq...
next time suna! shi cand raspunzi la telefonu ala ma rog de tine sa-ti dau eu pompa de benzina ce draq...