flaviusflo a scris:malin, curioasa modificare la consum, ar trebui repetat experimentul sa vedem daca tot asa iese, poate a fost de vina stilul de condus. cat despre carburantii de la noi din tara si nu numai nu prea avem ce face decat sa ne resemnam. cine s-ar pune cu acesti colosi financiari la un proces ceva, oameni cu bani ar fi, dar fara minte si sa-si piarda timpul cu ei nu cred ca sunt. de vina banuiesc acu ca sunt si rezervoarele lor prin care trec milioane de barili de combustibil fara a fi curatate, la fel si cisternele care fac transportul si cine stie ce mai e si la sursa. de asta gasim nisip, paie si gunoaie.
Stilul de condus a fost acelasi!Inca ceva:eu folosesc ca masina de serviciu un Astra g,1.7 cdti.Am avut card de Petrom pana in luna Aprilie,iar din Mai alimentez cu card Rompetrol.Pot sa-ti spun
ca si in cazul meu am constatat un consum mult mai scazut!Nu stiu exact cat,pentru ca nu am BC!Si colegii de firma au observat acelasi lucru!Ce e mai ciudat,e ca in Oradea(unde stau eu)
toate pompele de alimentare(OMV,MOL,Petrom,Rompetrol) se aprovizioneaza cu carburanti din depozitul Simleul Silvaniei,detinut de Rompetrol.Deci,practic de oriunde alimentezi,folosesti combustibil de la Rompetrol,doar ca fiecare statie pune aditivii si colorantii specifici!